2777
2789
عنوان

خواهرم بکشم خونش حلاله آیا

215 بازدید | 20 پست

من دیشب تا صبح بیدار بودم امروز امتحان داشتم صبح اومدم گفتم میخوام بخوابم دو ساعت صدا نکن اول جیغ زد بستنی میخوااام(۲۴ سالشه😑) بعد دو باره یه ساعت بعد داشت ناهار میخورد هی حرف میزد با مامانم دوباره نیم ساعت پیش اومد کولر روشن کرد باد خورد یا خودش زد نمیدونم در محکم بسته شد پریدم و الآن از سردرد دارم میمیرم واقعا دوست دارم بکشمش

تن صداش کلا خیلی بلنده در حالت عادی صداش رو مخمه حالا بلندم باشه هیچی😭

تو مدرسه هی داد میزنه خونه ام با مدرسه اشتباه گرفته😒

احسنت

۲۴ سالشه میره مدرسه؟ 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا و گوشي و لباس و كفششو بده به من بقيش حلال خودته

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

معلمه

😂😂😂😂اهااا 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

بخدا دست خودمون نیس من انقدر آروم حرف میزدم میگفتن بلندتر بگوالان تو کلاس انقدردادمیزنیم خودمون متوج ...

خواهرمم همینو میگه تا بهش اعتراض میکنم

ولی بخدا صدا بلند آدمو عصبی میکنه😩

احسنت