2777
2789

به خاطر این رفته بودم تو گروه که خواست نمونه سوال دانلود کنه دخترم. ربات گفت باید عضو بشه تا بقیه کاناالا براش فعال بشه دیگه با گوشی من عضو شد ‌۶۰۰ تا دانش اموز بود که فقط حرف میزدن خبری از درس خوندن نبود پسر دختر قاطی فقط،میگفتن وای فردا چه کنیم چقد سخته وازاین حرفا صب بیدار میشدم میدیدم ۵۰۰۰تا پیام تو گروهه اخر سر هم بعد امتحان میومدن میگفتن ۱۸ میارم ۱۹ میارم  یا بعضیا میکفتن صفر میشم کلا فقط فقط حرف میزدن من نمیدونم کی میخوندن و باهام رل میزدن و لاس. برام جالب بود چقد دیکه پدر و مادرایاینا بدبختن  فک میکنن  بچشون نشسته میخونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم همچین ادبیاتت مناسب نیست ! که داری ایراد دختر و پسر مردم رو میگیری . 

شرایط هر کس متفاوته 

کلاه خودت رو بچسب باد نبره عزیزم . 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

شما هم همچین ادبیاتت مناسب نیست ! که داری ایراد دختر و پسر مردم رو میگیری . شرایط هر کس متفاوته کلاه ...

خب دیگه چت کردن تا صب تو گروه مختلط موقع امتحانات معنیش چی میشه .فقط اونای که اخر شب تازه میگفتن کسی جزوه نداره بفرسته بخونم جمع کنم برای فردا امتحان یا یهدسریا دنبال کانالای بودن که میگفت سوالات لو رفته بیاین داخل کانال

بله نوجوونی دوره ی حساسیهواسه فرار از فشار درسی میرن چت میکننمنم این دوره رو گذروندمبرا نمونه سئوال ...

خیلی بده ‌.کاش میشد بفهمن فرصتای طلایی دارن از دست میدن شما الان چه رشته ای قبول شدین؟