2777
2789

من دو سالی هست خونریزی پریودم کم شده و کلا درد ندارم شاید روز اول یکم انقباض باشه به طوری که دوروز خونریزی متوسط روز سوم لک ،الانک دو ماهی میشه یک هفته قبل پری لکه بینی دارم و تا زعفرون نخورم بالا پایین ندارم خونریزی نمیوفتم این سری هم آنقدر زعفرون خوردم هفت روز خونریزی گرفتم ولی هیچ دردی نداشتم ،آکنه هم دارم پشت کتف و بارون و اینکه یکسالی هست لیزر میرم ولی نتیجه خوبی نگرفتم  به نظرتون تنبلی تخمدان ممکنه داشته باشم؟مسی بوده با علائم من تنبلی داشته باشه؟

خوب یه دکتر برو عزیزم از این علائم نمیشه گفت که.

خب سوال من این بود کسی بوده که این علائم رو داشته باشه و تشخیص تنبلی داده باشند براش میدونم دکتر باید برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.