2777
2789
عنوان

یه خونه خریدیم از مستاجر کرایه بگیرم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 3412 بازدید | 176 پست
یه حداقلی رو بگیر که اونا هم حس نکنن داری بهشون صدقه میدی . بنظرم همین که سال به سال باهاشون مدارا ک ...

نه بابا بگیم کرایه نده ناراحت نمیشن 

۲ تومن بگیریم خوبه؟

ازشون بگیر هر ماه نصفشو خرج کن نصفشو براشون پس انداز کن روزی که خواستن برن بهشون هدیه بده

خیلی جالب بود نظرت عالی.من میخواستم بگم نصف بگیر ولی اینکه پس انداز کنه براشون جالب بود چون ادم پول دستش باشه خرج میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااییی چقدد کار خوبی میکنید😍من و همسرم نداشتن پول رهن نرفتیم هنوز خونه خودمون،،، الان اینو شنیدم ب جای اونا من ذوق کردم و چشام پر اشک شد،،، خاستین هم بگیرید کمتر بگیرید،، خدا هزار برابرش رو بهتون برمیگردوته

💔
دوتا جووون تازه ازدواج کردن با ی موتور و نمیشه بگم وضعشون بده ولی اگر کرایه ندن خیلی به نفعشونه

بگیرید ولی کمتر از عرف کرایه ها

همیشه تو هرکاری حدتعادل و رعایت کن حتی ثواب کردن

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

ازشون بگیر هر ماه نصفشو خرج کن نصفشو براشون پس انداز کن روزی که خواستن برن بهشون هدیه بده

عزیزممم 

چقد نظر جالبی دادی

ولی شک ندارم جمع کنم به اونا نمیدم خودم برمیدارم😄

خیلی جالب بود نظرت عالی.من میخواستم بگم نصف بگیر ولی اینکه پس انداز کنه براشون جالب بود چون ادم پول ...

اره فکرشو بکن میخوان برن یه جای دیگه ممکنه پول کم داشته باشن برا پیش بعد اسی بهشون پول وبده چقدر ذوق میکنن 

اتفاقا اجاره بگیر ولی منصفانه؛ پدرو مادر من یه خونه ۱۳۰ متری رو از دلسوزی اجاره داده بودن به یه خانواده ۵ نفره و چندسال اونا اونجا بودن با اجاره سال اول، دایم پدرم میگفت گناه دارن، خونه رو بعد ۵ سال لازم داشتیم و گفتیم بلند شید چنان بهشون برخورد.تهش موقع اسباب کشی هی تیکه مینداخت به مادر و پدرم و مادرم ناراحت شد گفت جای تشکرتون هست برگشت به مادرم گفت شما رو چه به چند طبقه خونه ، شما احمق هستین!!!به آدما به اندازه لطف کنید.

وااااییی چقدد کار خوبی میکنید😍من و همسرم نداشتن پول رهن نرفتیم هنوز خونه خودمون،،، الان اینو شنیدم ...

عزیزدلم 

ایشالا ایشالا بزودی یه خونه خوشگل واسه خودتون بخرید 

اینقد دلت پاکه و مهربونی مطمعن باش خدا بهت میده