2777
2789
عنوان

یه خونه خریدیم از مستاجر کرایه بگیرم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 3412 بازدید | 176 پست
نه بابا بگیم کرایه نده ناراحت نمیشن ۲ تومن بگیریم خوبه؟

شما که شناختی ندارید شاید پررو بشن . بنظرم که آره ۲ تومن که حتما بگیر . نظر دوستمون خیلی جالب بود که گفتن نصفشو براشون پس انداز کن و هدیه بده . اگه هم خوب نبودن و به خونه صدمه زدن خرج خونه کن ‌. زورت نیاد در آخر کار . 

دوتا جووون تازه ازدواج کردن با ی موتور و نمیشه بگم وضعشون بده ولی اگر کرایه ندن خیلی به نفعشونه

عزیزم شما هم باید راضی باشی لطف کن اگه میتونی کمتر بگیر ازش

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاترکرایه بگیر ولی مثلا یه تومن کمتر شب عید کامل نگیر 

من مستاجرم بچه مدرسه داره شب عید و شهریور نصف میگیرم هزینه بنگاه و قرارداد هم خودم حساب میکنم 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰

کامل بگیر مثل ما پشیمون میشی. ما یه بار به مستاجر خوبی کردیم اجاره نگرفتیم. بعد از چهارسال گفت میخوایم بریم دادگاه نصف خونتون برا ما میشه طبق عرف😂 مال در تصرف ماست. قانونه فلان.

رفتیم شکایت کردیم با تیپا بیرونشون کردن

عزیزدلم ایشالا ایشالا بزودی یه خونه خوشگل واسه خودتون بخرید اینقد دلت پاکه و مهربونی مطمعن باش خدا ب ...

فداتبشم عزیزززدلم،،، ممنونم از دعای خیر و قشنگت،، خدا دلتونو شاد کنه مهربانو جان😍

💔
اتفاقا اجاره بگیر ولی منصفانه؛ پدرو مادر من یه خونه ۱۳۰ متری رو از دلسوزی اجاره داده بودن به یه خانو ...

وای چه پررو 

اینام مرده خیلی مهربون و مظلومه ولی زنش نه 

چمیدونم 

شوهرم وسوسم کرد

کامل بگیر مثل ما پشیمون میشی. ما یه بار به مستاجر خوبی کردیم اجاره نگرفتیم. بعد از چهارسال گفت میخوا ...

چقد کثافتتتتت🙄🙄🙄🙄

ببین کاری میکنن این عادت خوبی کردن بین ادما از بین بره

استاترکرایه بگیر ولی مثلا یه تومن کمتر شب عید کامل نگیر من مستاجرم بچه مدرسه داره شب عید و شهریور نص ...

چه ایده ی قشنگی 

وای آفرین 

بچه مدرسه ندارن 

ولی شب عید ازشون نمیگیرم 

چه فکر خوبی 

دستتم درد نکنه

چقد کثافتتتتت🙄🙄🙄🙄ببین کاری میکنن این عادت خوبی کردن بین ادما از بین بره

انقدر اذیت شدیم با یک بچه کوچیک همش دنبال شکایت و دادگاه بودیم. اینم گفت وکیل گرفتم گفته نصف خونه رو باید بدین به ما😂 هرجور شده ازتون میگیریم!!!

گفتم آقا سند تک برگ شش دانگ برای ماست. چی می بافی از خودت. نمیدونم یارو چش بود واقعا