2777
2789

یه همسایه داریم خیلی ب خودش میرسه وخوش برخوردم هست 

شوهرش پاچشم لیس میزنه دوتا بچه کوچیک داره میزاره خونه میره تا عصر بچه هاشم اصلا بهونه نمیگیرن😐

بدمن تا سرکوچه بچه هام چسبیدن بهم

چن روز پیشم ب دوست شوهرم شماره داده 

نصبت بهش خیلی بدبین شدم خدارو شکر ن شوهرم از اون خوشش میاد ن اون از شوهرمن😁

شوهرم یبار دیده بود چادرسرکرده جلوش چادرشوباز کرده تاب ودامن کوتاه تنش بوده دیدم داشت بلندبلندفوشش میداددیگه ازاون ب بد ب شوهرم سلامم نمیکنه

ولی خدایی این شوهراروچطوردرست میکنن هرکاری میکنن کاریشون ندارن؟؟

ماهرخ توی سریال در انتهای شب یه دیالوگی گفت 

وااقعا راست گفت

مردا ته تهش ترجیح می‌دن یه داف شنگول تو خونه داشته باشن، نه زنی که زیادی فکر می‌کنه، زیادی می‌خواد وارد جزئیات بشه، زیادی می‌خواد تو تصمیم‌گیری‌ها مشارکت کنه... 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مردا زنی رو که خودشو بذاره تو الویت و به شوهرش محل سگ نده میپرستن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

خودت هم ازش چیزی دیدی؟

چندتا علت داره ممکنه اصلا شوهرش هم عین خودش باشه و خیانتکار و با نشون دادن علاقه دست پیش میگیره که پس نیوفته

یا ممکنه زنه خیلیی خوش شانس باشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

این شوهرهارو ایران خودرو زده  قطعاتش همه جا هس  خراب ک میشن زودی تعویض میکنن میشه مثل اول   مال ماهارو نبین ن از خودشون ن از قطعاتشون پیداس   بخاطر اون اونقد پیچو مهره کردیمشون خودمون خسته شدیم 

به دوست شوهرت چرا شماره داده؟ 

اینا شوهراشون نمیپرستنشون بلکه از شوهرشون آتو دارن یا اینکه شوهره مجبوره 

اینو منی میگم که چندین زوج رو اینجور که شما گفتی دیدم اگه جدا نشدن یه طوفانی به پا شد که نگو

ولکن توشون گند اومده اس خواهر

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

از جزئیات زندگی ک باخبر نیستیم

ولی خیلیارو دیدم کلا این مدل زنارو ول کردن ب حال خودشون دیگ حوصله ای نمونده ک چیزی بگن تحمل میکنن فقط 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
خودت هم ازش چیزی دیدی؟چندتا علت داره ممکنه اصلا شوهرش هم عین خودش باشه و خیانتکار و با نشون دادن علا ...

ن شوهره خیلی چشم پاکه خدایی 

میبینم چندبارپیش هم وایساده بودیم مردایی ک بهش نگامیکردن یجوری زیر چشمی بهشون نگامیکردوعشوه میومد

این موردی ک شما گفتین زن قرتی نیس زن خرابه بیشتر.و اینکه شما از کجا فهمیدن به دوست شوهرتون شماره داده اصلن مگه داریم همچین چیزی 😵‍💫

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

چی گفت بگو خب😄😄😄

ویرایش کردم برو بخونش دوباره 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ن شوهره خیلی چشم پاکه خدایی میبینم چندبارپیش هم وایساده بودیم مردایی ک بهش نگامیکردن یجوری زیر چشمی ...

حالا کاری ندارم عشوه هاش و دیدی

ولی دوست شوهرت گفته بهم شماره داده تا وقتی ندیدی باور نکن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

به دوست شوهرت چجوری شماره داده؟ اینا شوهراشون نمیپرستنشون بلکه از شوهرشون آتو دارن یا اینکه شوهره مج ...

شوهره شغل درست درمونی نداره وضع زندگیشون روبه راه نیست 

ولی ادم خوبیه 

فک کنم همین بی پولی باعث سکوتشه

دوست شوهرم موبایل فروشی داره رفته اونجا کلی سوال پرسیده ازماگفته بدم گفته این شمارمه موقعی ک شوهرم خونه نیست میتونم جواب بدم!