2777
2789
عنوان

بنظرتون دعا و جادو واقعیه

227 بازدید | 51 پست

سلام 

من و شوهرم باهم خوبیم حالا بحث هایی بوده ک خیلی طبیعی بوده اونم حل شده و خداروشکر بحثی ندارم(سر مساعل مالی بود ک رفع شد) اما یه مشکلی هست 

مشکل ک نه فک کنم معماست یا هرچی ک الان فهمیدم من و شوهرم در کمال ارامش و خوشی وقتی میریم خونه مادرش دعوامون میشه یکی دوبارم نبوده همیشه اینجوری بوده انگار اونجا ک میریم یهویی ی جوری میشه چیزی ب سرش میخوره ک بعدش ازم عذرخاهی میکنه بنظرتون کسی دعایی چیزی برا ما گرفته؟؟؟

خرافاتی نیستم ب هیچ عنوان اماویهو بسرم زد شاید واقعا این پیزا وجود داره

(یه دو تا زن از اقوامش هستن ک خیلی کرم میریزن حتی ی بار باعث دعوای شوهرم و من همین خانوم بوده)

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا و اینا علائم جسمی هم داره

فقط دعوا نیست

اوایل میزنه به جسم بعد روح رو نابود میکنه

یکی از علائماش دعوا و تنشه

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

دقیقا وضعیت ما هم اینطوری بود تا اینکه از کمد بالایی یه طلسم پیدا کردم بردم پیش استادم باطلش کرد و مشکلاتمون حل شد 

شما هم خونتون رو بگردید اگه طلسم پیدا کردید ببرید باطل کنید

دعا و اینا علائم جسمی هم دارهفقط دعوا نیستاوایل میزنه به جسم بعد روح رو نابود میکنهیکی از علائماش دع ...

خب باید چکار کنم از دفعه قبل میترسم برم خونه مادرشوهرم

دقیقا وضعیت ما هم اینطوری بود تا اینکه از کمد بالایی یه طلسم پیدا کردم بردم پیش استادم باطلش کرد و م ...

تو خونه خودمو بگردم یا خونه مادرشوهرمو؟

وجود ک داره . همون‌جوری ک دعای خیر و خوب هست دعای بد و شر هم هست 

ولی خیلیا اینجورین میرم خونه مادرشوهر با شوهر بحثشون میشه . دلیل قانع کننده و منطقی هم ندارن اکثرن

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

وجود ک داره . همون‌جوری ک دعای خیر و خوب هست دعای بد و شر هم هست ولی خیلیا اینجورین میرم خونه مادرشو ...

اره ولی ی بار دوبار ن همیشع اینم بگم ک اونجا انگار انرژی منفی داره وقتی میرم میخوام خفه شم سریع فرار کنم

خب باید چکار کنم از دفعه قبل میترسم برم خونه مادرشوهرم

بنظرم دعا نیست

چون دعا زندگی رو سیاه میکنه

شاید یه انرژی منفی دیگه ست

از امروز صوت بقره بذار تو خونه به نیت دفع انرژی های منفی

مداومت داشته باش روش

نه‌که یک روز بذاری ده روز نذاری

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بنظرم دعا نیستچون دعا زندگی رو سیاه میکنهشاید یه انرژی منفی دیگه ستاز امروز صوت بقره بذار تو خونه به ...

خدا خیرت بده دنبال همچی راهی بودم