2777
2789
عنوان

برای رضای خدا راهنماییم کنید

222 بازدید | 38 پست

من و بچه هام خیلی ساده ایم و وقتی زرنگی دیگرانو می بینم نابود میشم. خیلی ناامیدم و از زندگی خسته ام و افسردگی شدید گرفتم همش التماس خدا می کنم که تغییر‌مون بده ولی روز به روز نا امیدتر میشم. اگه راهکاری دارید و دیدید افراد ساده تغییر کردن یا خودتون قبلا ساده بودید و الان زرنگ شدید تو رو خدا بهم راهکار بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور از زرنگی نداشتن درآمد و شغل میگین؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

زرنگی ینی چی؟

ادمی از احساس و منطقش جای درست استفاده میکنه

به جا حرف میزنه، به جا هم سکوت میکنه

به موقع عمل میکنه، به موقع کنار میکشه

و تصمیم گیری درست انجام میده

کم حرف بزن،زیاد حرف زدن باعث میشه دیگران ازت اطلاعات بگیرن و سواستفاده کنن،قبل هر کاری آخر کار رو پیش بینی کن، خودت رو دوست داشته باش و برای خودت بهترین هارو استفاده کن،به دیگران قول چیزی یا کاری نده، سعی کن پیش قدم نشی فعلا برای هیچ کاری و الان که احساس ضعف میکنی و سادگی بیشتر دنباله رو باش فعلا.

بلد نیستم بپیچونم، خیلی صافم آدم شناس نیستم نمیدونم در موقعیت های مختلف چه واکنش یا حرفی مناسبه و...

کم حرف بزن 

با هرکسی درد و دل نکن 

خودتو تخریب نکن جلوی دیگران و از اخلاقای بد و خوبه جلو بقیه نگو که ی روزی ازت سواستفاده کنن

همیشه بذار زندگیت شخصی بمونه قرار نیست کسی بفهمه امروز چیکار کردی و کجا رفتی

زود هم با همه صمیمی نشو و حرفاتو بهش نزن