2777
2789
عنوان

جابه جا شدن مایع میانی گوش

94 بازدید | 13 پست

پسرم مایع گوشش جابجا شده بود.دکتر بردم قرص داد.سرگیجه ش بهتر شده .ولی هرزگاهی تهوع داره.کسی بوده اینطور بشه.شما چه درمانی کردید.ممنون جواب بدید

یا ضامن آهو.مهربانم......کمک کن.....از دلم خبر داری

فقط نباید زیاد دست کاری کنه گوشش رو 

ب مرور زمان خوب میشه ولی ممکنه چند ماه یکبار این اتفاق بیوفته واسش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

خواهرم چند سال پیش اینجور بود رفت پیش متخصص مغز و اعصاب دارو خورد و خوب شد. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ملنور انجام بده کریستالها برگرده سرجاش فقط جایی بررکامل بلد باشه متخصص شنوایی سنجی یا متخصص گوش ...

نه.تهران نیستم

خواهرم چند سال پیش اینجور بود رفت پیش متخصص مغز و اعصاب دارو خورد و خوب شد.

خیلی بده.به پسر منم قرص داد.متخصص بردم

فقط نباید زیاد دست کاری کنه گوشش رو ب مرور زمان خوب میشه ولی ممکنه چند ماه یکبار این اتفاق بیوفته وا ...

کلا تهوع هم بده.ممنون.راست میگی

نه.تهران نیستم

دختر من دو سال پیش سرگیجه و ...

تو تایپیک هام هست 

بعد شش ماه دارو و اینور اونور فقط با مانور خوب شد 

همون لحظه خوب شد 

دکترای شنوایی سنجی بلدن انجام بدن متخصص گوش هم باید بلد باشن

تو نت سرچ کن مانور کریستالهای گوش برات میاد 

فقط خودت انجام‌نده چون اول باید ببینن کدوم کانال درگیره اونم با تست مشخص میشه 

دختر من سه تا کانال از ۶ تا درگیر بود 

فعلا امضا ندارم
حدودا چند هفته میکشه کامل خوب بشهتا مدتی مراقب باشید نیفته حتی وقتی میره دستشوییشوهرم چند سال پیش ای ...

آره خیلی بده.تهوعش از همه بدتره...نمیزارم زیاد حرکت تند کنه.

آره خیلی بده.تهوعش از همه بدتره...نمیزارم زیاد حرکت تند کنه.

انشاءالله زودتر خوب میشه

برای دفع انرژی منفی دور سرش تخم مرغ بچرخون وبشکن تو سطل زباله ونمک بریز روش

سوره انعام هم خوبه

انشاءالله زودتر خوب میشهبرای دفع انرژی منفی دور سرش تخم مرغ بچرخون وبشکن تو سطل زباله ونمک بریز روشس ...

مممنونم عزیزم.باشه

کلا تهوع هم بده.ممنون.راست میگی

قرص حالت تهوع بده بهش 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖