2777
2789

بله دوستان هر روز روزعشقه اگر عاشق باشید...

یه خانم به تنهایی میتونه دنیارو عوض کنه اگر حال دلش خوب باشه...

اگر حال دلت خوب نیست دنبال دلیل توی خودت باش...

تو یک بانویی...

بانویی ک اگر اراده کنه هر روز عشقشو نثار میکنه...

چه در قالب مادر...

چه در قالب همسر...

چه در قالب خواهر...

بانوی زیبا تلاش کن حال دلت خوب باشه...

و این خوبی رو باهمه تقسیم کن...

حالِ دلتان که کوک باشد آن روز، روزِ عشق است. دنبال اسمی برای روزهایتان نگردید. دنبال بهانه نباشید تا به کسی که دوستش دارید بفهمانید، دوستش دارید. 

باور کنید دوست داشتن با بهانه فقط و تنها فقط رفع تکلیف است. باور کنید دوست داشتنی که دنبال روز و زمان مشخصی باشد، اسمش ابرازِ عشق نیست، انجام وظیفه است. 

من فکر می کنم که روزِ عشق، هر روزِ زندگی ست. هر روزِ با هم بودن است. تمام روزهایی که بی‌خیال، بی‌هدف و بی عشق می‌گذرد را دریابید. تمام روزها... همه روزهایی که محبوبتان به شما عشق را هدیه می دهد و شما از کنارش ساده عبور می کنید. دنبال اسمی برای روزهایتان نباشید. دنبال عشقی باشید که در روزهایتان آرام آرام رنگ می بازد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگرهیچکس نیست؛ خدا که هست...
بستن

👍

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

وقتی مردت براش این چیزا مهم نباشه چی استارتر؟ وقتی کاری به سرمون آوردن که از سر صبح مردمون باید بره کار کنه تا شب بازم بجایی نرسیم با این گرونی، کسی ولنتای وغیر ولنتاین یادش نمیمونه 😡

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

از صبح ک سرچ میکردم دیدم خیلیا تاپیک زدن کادو چی گرفتین و کیا نگرفتن و....

بچه ها درست نیست این کارا...

این یعنی ظاهر زندگی رو میبینیم ک از باطنش بی اطلاع هستیم.

شاید سر همین تاپیکا خیلیا ا قانشون رو یاهمسراشون خراب کنن.

چون زیادن اشخاص دهن بین و حساس.

ناراحت نباشین.

بعضی آقایون جور دیگه جبران میکنن و محبتشون رو نشون میدن.

اینا بهانس فقط.

از صبح ک سرچ میکردم دیدم خیلیا تاپیک زدن کادو چی گرفتین و کیا نگرفتن و....

بچه ها درست نیست این کارا...

این یعنی ظاهر زندگی رو میبینیم ک از باطنش بی اطلاع هستیم.

شاید سر همین تاپیکا خیلیا اوقاتشون رو باهمسراشون خراب کنن.

چون زیادن اشخاص دهن بین و حساس.

ناراحت نباشین.

بعضی آقایون جور دیگه جبران میکنن و محبتشون رو نشون میدن.

اینا بهانس فقط.

وقتی مردت براش این چیزا مهم نباشه چی استارتر؟ وقتی کاری به سرمون آوردن که از سر صبح مردمون باید بره ...

خب عزیزم منم صحبتم همینه.

میگم اصن اهمیت نداره.

مردی که از صبح میره با جون و دل واسه خانوادش زحمت میکشه و لقمه حلال در میاره قطع به یقین عاشق خانوادشه و با تلاشش اینو نشون میده.

دم شوهرت گرم.

نگاه به زندگی مهمه.تلاش همسرت یعنی عشق.من ک ذهنیتم اینه واقعا.