2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

63 بازدید | 7 پست

دوستان من برای انتخاب رشته انسانی نمی‌خوام برم و ریاضی هم که علاقه دارم میگن بازار کار ندارم و تجربی هم که علوم متنفرممممم به شدت و دور این ها خط کشیدم ولی هم به شغل معلمی علاقه دارم هم به ریاضی و در کل دوست دارم معلم  بشم و یا حسابداری بخونم بنظرتون برم هنرستان فنی و حرفه ای بعد حسابداری بخونم ؟ و میشه بعدا در آینده حسابداری تدریس کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی برو‌دنبال علاقت :🫠

ببخشید دوستان بنظرتون کامپیوتر بهتره یا حسابداری کدومشون میشه بری  سرکار؟

یکی میگفت کامپیوتر کار اصلاااا نداره معلمی هم استخدام نمیشه..

ولی حسابداری همه رو میتونه

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 

در هر صورت اگه علاقه داشته باشی و کار بلد باشی همیشه کار هست. میشناسم کسی که دیپلم داره و درآمدش دلاریه با برنامه نویسی میشناسمم کسی رو که دکترا نرم افزار شریف داره و بیکاره. در مورد علاقت به فرهنگیان و ریاضی هم میتونی بری ریاضی بعد کنکور فرهنگیان بدی دبیری ریاضی یا فیزیک انتخاب کنی

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من