2777
2789
عنوان

سلام دوستان میخوام سوره یاسین بخونم هدیه کنم به امام جواد ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 24 پست

سلام عزیزم برات حمد خوندم و‌صلوات فرستادم 

لطفا شما هم برای آرامشم و ازدواجم دعا کن ممنونم

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا بره دو تا فکشو ارتودنسی کنه و دو تا فکش رو هم قرار بگیرن و خیلی خوشگل شه و اصلا اذیت نشه 😭🙏 و انشالله داداش کوچیکم خیلی درسخون و زرنگ و باهوش شه و هیچ وقت غایب نشه و همیشه بره مدرسه و خیلی اجتماعی شه و ترسو و ساده و دل نازک و عصبی و دل مرده و افسرده و گوشه گیر نباشه🥹😔😭..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم لطفا دعا کن پدرم همین امروز شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و انشالله پدرم برا من و عزیزانم تنبل و بدجنس و خودخواه نباشه 🥹😭🙏

اسی تو رو خدا دعا کن الهی پدرم و شوهر خواهر سابقم و شوهر سابقم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و خانواده شوهر سابقم تقاص همه ی کتکایی که به من و عزیزانم زدن و همه ی عیب هایی که از من و عزیزانم گرفتن و همه ی مسخره هایی که به من و عزیزانم کردن و همه ی اعتماد به نفسی که ازمون گرفتن و محدودیت هایی که برامون به وجود آوردن و بد اخلاقی هایی که باهامون کردن پس بدن و بیشتر من و عزیزانم خیلی زود کتک بخورن و مسخره شن و بهشون تهمت بزنن و زشت تر و بد ریخت تر همه ی دنیا شن و دیگه زورشون به مورچه هم نرسه و انشالله هر راحتی و آرامشی ازمون گرفتن ازشون گرفته شه و هر محدودیتی برامون درست کردن براشون هزار بار بیشتر درست شه و نفس راحت نکشن و انشالله خیلی از من و عزیزانم ، پدرم و شوهر خواهر سابقم بترسن و حساب ببرن و دیگ در حقمون ظلم نکنن و آرامش رو ازمون نگیرن🥹😭.خیلی دلمونو سوزوندن🥹😔😭😔 .

تو رو خدا دعا کن اصلا دفترچه آموزش و پرورش این ماه و ماه دیگه نیاد و ثبت نامیش هم حداقل تا دو ماه دیگ اصلا نباشه و برگزاریش هم اصلا نباشه حالا حالا ها نباشه همشون دفترچه و ثبت نام و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش همشون با هم آخرای پاییز یا زمستون باشن🥹 واین ماه و ماه بعد هیچی نباشه😭.

عزیزم ایشالله که هرچی حاجت داری برآورده بشه به حق امام جواد 

تروخدا برام دعا کن هفته دیگ سونو قلب دارم صدای قلب بچمو بشنوم خیالم راحت بشه بارداری خوبی داشته باشم و بچم و صحیح و سالم بغل بگیرم 🙏🏻❤️❤️❤️❤️

تو رو خدا دعا کن انشالله مادرم همین ماه دندوناشو ایمپلنت کنه و اصلا دو فکش خالی و بدون دندون نباشه و مادرم اذیت نشه و راحت همه چی بتونه بخوره و هیچ درد نداشته ایمپلنت برا مامانم و انشالله مامانم امسال دماغشو عمل کنه فانتزی و خیلی خوشگل شه و پول ایمپلنت و دماغ عمل کردن مامانمو همشو خدا برا مامانم برسونه و مادرم محتاج هیشکی نشه الهی😭 و مادرم مشکل تنفسی پیدا نکنه و راحت نفس بکشه🥹🙏😭 تو رو خدا دعا کن استخوون درد و بدن درد مادرم خوب شه و قلب درد مادرم هم خوب شه😭