تو رو خدا دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا بره دو تا فکشو ارتودنسی کنه و دو تا فکش رو هم قرار بگیرن و خیلی خوشگل شه و اصلا اذیت نشه 😭🙏 و انشالله داداش کوچیکم خیلی درسخون و زرنگ و باهوش شه و هیچ وقت غایب نشه و همیشه بره مدرسه و خیلی اجتماعی شه و ترسو و ساده و دل نازک و عصبی و دل مرده و افسرده و گوشه گیر نباشه🥹😔😭..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم لطفا دعا کن پدرم همین امروز شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و انشالله پدرم برا من و عزیزانم تنبل و بدجنس و خودخواه نباشه 🥹😭🙏
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
اسی تو رو خدا دعا کن الهی پدرم و شوهر خواهر سابقم و شوهر سابقم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و خانواده شوهر سابقم تقاص همه ی کتکایی که به من و عزیزانم زدن و همه ی عیب هایی که از من و عزیزانم گرفتن و همه ی مسخره هایی که به من و عزیزانم کردن و همه ی اعتماد به نفسی که ازمون گرفتن و محدودیت هایی که برامون به وجود آوردن و بد اخلاقی هایی که باهامون کردن پس بدن و بیشتر من و عزیزانم خیلی زود کتک بخورن و مسخره شن و بهشون تهمت بزنن و زشت تر و بد ریخت تر همه ی دنیا شن و دیگه زورشون به مورچه هم نرسه و انشالله هر راحتی و آرامشی ازمون گرفتن ازشون گرفته شه و هر محدودیتی برامون درست کردن براشون هزار بار بیشتر درست شه و نفس راحت نکشن و انشالله خیلی از من و عزیزانم ، پدرم و شوهر خواهر سابقم بترسن و حساب ببرن و دیگ در حقمون ظلم نکنن و آرامش رو ازمون نگیرن🥹😭.خیلی دلمونو سوزوندن🥹😔😭😔 .
تو رو خدا دعا کن اصلا دفترچه آموزش و پرورش این ماه و ماه دیگه نیاد و ثبت نامیش هم حداقل تا دو ماه دیگ اصلا نباشه و برگزاریش هم اصلا نباشه حالا حالا ها نباشه همشون دفترچه و ثبت نام و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش همشون با هم آخرای پاییز یا زمستون باشن🥹 واین ماه و ماه بعد هیچی نباشه😭.
تو رو خدا دعا کن انشالله مادرم همین ماه دندوناشو ایمپلنت کنه و اصلا دو فکش خالی و بدون دندون نباشه و مادرم اذیت نشه و راحت همه چی بتونه بخوره و هیچ درد نداشته ایمپلنت برا مامانم و انشالله مامانم امسال دماغشو عمل کنه فانتزی و خیلی خوشگل شه و پول ایمپلنت و دماغ عمل کردن مامانمو همشو خدا برا مامانم برسونه و مادرم محتاج هیشکی نشه الهی😭 و مادرم مشکل تنفسی پیدا نکنه و راحت نفس بکشه🥹🙏😭 تو رو خدا دعا کن استخوون درد و بدن درد مادرم خوب شه و قلب درد مادرم هم خوب شه😭