2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دعا کن کمر درد همسرم طی همین مصرف دارو هاش خوب بشه و نیازی به عمل جراحی پیدا نکنه،خدا خوشبخت و عاقبت بخیرت کنه گلم،اسم همسرم مرتضی

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.

انشالله خوشبخت شی گل

لطفا و خواهشا دعا کن خدا آبروی من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت شر و درد سر و بی آبرویی برا من و عزیزانم درست نشه و انشالله همین روزا برم ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم خیلی خوشگل و بی عیب و نقص شم و انشالله دو تا فکم رو هم قرار بگیره و تا کمتر ۶ ماه دیگه برا جراحی فک آماده شم و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و اصلا اذیت نشم و خیلی خوشگل شم و مشکل تنفسی و بلع غذام و جویدن غذام خوب شه کامل با جراحی فک و انشالله شبها با دهن باز نخوابم انشالله🙏🥹و پول ارتوسرجری و جراحیم کامل خدا واسم برسونه و محتاج هیشکی نشم انشالله 😭 🙏😭 تو رو خدا دعا کنید حتما امسال ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی از نتیجه از همه لحاظ راضی باشم.🥹😭..

تو رو خدا دعا کن انشالله هیچ وقت آبرو و حیثیت من و عزیزانم نره و انشالله هیچ وقت هیشکی از من و عزیزانم شکایت نکنه و انشالله هیچ وقت پای من و عزیزانم به دادگاه و پزشکی قانونی و کلانتری و اعتیاد و فساد و زندان و هیچ گونه اداره پلیسی باز نشه الهی 🙏😔...

لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و زیبا و آسایش دار و آزاد و امنیت دار شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خاله هام بده 😭🙏و انشالله من و عزیزانم تو هیچ زمینه ای محتاج هیشکی نشیم انشالله🙏😭🙏😔 

تو رو خدا دعا کن پدرم اصلا تو پذیرایی و راهرو نشینه و نخوابه و دراز نکشه و تلویزیون نبینه و وقتایی که خونست تو اتاق خواب تنها باشه همش و انشالله پدرم معذبمون نکنه برا در یخچال باز کردن و غذا خوردن و نوار بهداشتی عوض کردن و اصلا آزارمون نده پدرم و پدرم کتکمون نزنه و در حقمون ظلم نکنه و خیانت نکنه پدرم بهمون و تهمت نزنه پدرم بهمون و پدرم حامی مون شه و پدرم در حقمون خساست نکنه و پدرم برامون شکاک نباشه و محدودمون نکنه 😭🙏.

تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله خرداد ماه امسال خونه ی بزرگ ویلایی و شیک و نوساز و سه خوابه تو منطقه ی خوب تو مرکز استانمون بخریم و بریم بار کنیم خونه به اسم مادرم و زندگی خیلی عالی کنیم و خیر و خوشی و شادی ببینیم و شر و بدبختی و بلا نبینیم الهی و انشالله کولر کاندیشن از این کولر ایستاده ها بخریم و هیچ وقت بهار و تابستون ها گرما نکشیم من و عزیزانم 😭🙏😔