2777
2789
عنوان

میگن بچه ناخواسته خدا خواسته اس ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 32 پست
این حجم از بدبینی چطور در خودت جادادی

نمیدونم حالم خوب نیست فکر خیالات مسخره میاد تو ذهنم

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی آب و هوا و برق خیلی ربطی به پول نداره

ربط داره عزیزم. الان پول داشته باشی. ساختمانها و آپارتمانها و برجهایی هستن که ذخیره برق برای اندازه یک هفته. حتی برای آسانسور و اسپلیت و ماشین و همه چی دارن.

ساختمانهایی که تانکر ذخیره آب دارن. آب شهری قطع بشه. یک هفته تا ده روز بسته به مصرف از تانکر ذخیره آب وارد لوله ها میشه.

پول باشه. یه هواساز عالی می خری. بدون صدا. کل آلاینده ها رو فیلت ر می کنه

ولی آب و هوا و برق و همه چی شدیدا ربطی به پول داره

منم الان توی شرایط شمام و حالم خیلی بده دوست دارم بمیرم

😭خیلی میترسم از آینده بچه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

اگه یه روزی برگشت بهت گفت ممنون که من و به دنیا آوردی چی ؟

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
اگه یه روزی برگشت بهت گفت ممنون که من و به دنیا آوردی چی ؟

فکر نکنم همچین جمله ای رو بشنوم ازش با اینکه وصع مالیم ن بد نیست شوهرمم آدم خوبیه خودم چون سختی زیاد از دست خانوادم کشیدم میترسم بچمم زندگیش مثل خودم شه

فکر نکنم همچین جمله ای رو بشنوم ازش با اینکه وصع مالیم ن بد نیست شوهرمم آدم خوبیه خودم چون سختی زیاد ...

خوب دیگه ای دلیلی ندارد که نگران باشی حالا که هم مانند بچه خوب هم پدر بچه 

به علاوه رنج و سختی توی دنیا هست چه بخوای چه نخواهی 

اما مهم این هست که بچه رو جوری تربیت کنید که بتونه از پس این سختی ها بربیاد و انسان قوی بشه 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
ربط داره عزیزم. الان پول داشته باشی. ساختمانها و آپارتمانها و برجهایی هستن که ذخیره برق برای اندازه ...

اولا از قدیم اغلب اپارتمان ها تانکر ذخیر آب داشتن

الان حتا خونه های سه طبقه هم صاحباشون براشون میزار و گذاشتنش هزینه چندان زیادی نداره واقعا

دوما اغلب ساختمونا ساکنینشون بی فکر هستن با عرض معدرت خساست هم میکنن وگرنه خریدن یک ژنراتور برق برای راه افتادن آسانسور و با مشارکت جیب تمام اهلی ساختمان خیلی اتفاق دور از ذهن نیست

و سوما بحث کولر گازی هست که خدایی روزی دوساعت برق رفتن و میشه یک کاریش کرد رفتن به پارک دوش آب سرد استفاده از پنکه های شارژی

آلودگی هوا هم که دیگه تقصیر دولت نیست همه مون باید یک فکر و حرکتی بکنیم که هوا پاک باشه

انشا: به نام خدا. آینه. از آینه پرسیدم نام نجات دهنده ام را و پاسخش این بود >پول< و از این تعجب کردم که چقدر هم فکر من است... درخواست دوستی قبول نمیکنم. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم💕

خوب دیگه ای دلیلی ندارد که نگران باشی حالا که هم مانند بچه خوب هم پدر بچه به علاوه رنج و سختی توی دن ...

🙏امیدوارم بتونم همش فکر میکنم از پسش برنمیام 

منم الان توی شرایط شمام و حالم خیلی بده دوست دارم بمیرم

اگه باردار هستی به بچه توی دلت فکر کن 

اون از همین الان جنگیدن برای شروع یک زندگی رو شروع کرده 

تو این لحظات باید به اندازه جفتتون امیدوار باشید و خوشحال 

هر چند سخته اما مطمینم از پسش برمیاد

🙏امیدوارم بتونم همش فکر میکنم از پسش برنمیام

اون به مادرش اعتماد کرده 

بچتون می دونه که مامانش یه آدم قویه و از پسش برمیاد که شمارو انتخاب کرده 

پس شماهم آنقدر نا امید نباشید 

اون به مادرش اعتماد کرده بچتون می دونه که مامانش یه آدم قویه و از پسش برمیاد که شمارو انتخاب کرده پس ...

ممنون از دلگرمی دادنتون❤️