2777
2789
عنوان

زایمان و کادو های دیگران

191 بازدید | 18 پست

سلام. ان شاءالله پاییز زایمان دارم . دومیه . همسرم امام جماعت محل هست و ما تو شهرستانیم . مسکن مهر هستیم و همسایه ها و اهل مسجد خیلی اهل رفت و آمد هستن و ب همسر منم محبت زیاد دارن . برای بچه اولم کلی از همسایه ها آمدن و برام کادو آوردن ( کسایی که هیچ وقت نمیتونم براشون جبران کنم ) 

بنظرتون چیکار کنم برا زایمان دوم برامون کادو نیارن ؟ 

من دعوت نکردم برا اولی ، خودشون جمع شدن یک روز آمدن و بعضیا هم تا مدت ها تیکه تیکه می آمدن . 

با آمدن مشکلی ندارم ، فقط کادو نیارن چون اکثرا هم وضعشون خوب نیس و نمی‌خوام اذیت بشن . 

مثلاً اگه ازشون بخوام هیچی نیارن میشه و گوش میدن یا اینکه یه صندوق بذاریم بگیم هرکس کادو آورده نذر کردیم بدیم به جنگ زده ها؟

خیلی فکرم درگیره این مسیله اس

سنی هستین؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه بسلامتی خوب بزار بیارن شما هم بعدا یک طوری جبران کن هر آمدی یک رفتی دارد دیگه

با چند تایی شوم دوستم و جبران میکنم اما برا خیلیاشون نمیتونم . یعنی دعوتم نمیکنن ک جبران کنم یا اینکه از سن بچه دار شدنشون گذشته که بخوام برا زایمان  جبران کنم 

نه شیعه

کدوم شهرید ک انقد مذهبین

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بهار

کجاس