2777
2789

میشه بابت اجازه ندادنش خرده گرفت؟ 

بابت این که اجازه نداده حداقل هرچند یه طرفه 

بذاره فقطططط یه پیام ساده بهش بدی اونم نه 24ساعته! 

کم...  خیلی کم... 

حق دلخور شدن داره یه آدم عاشق یا نه؟؟ 

(یعنی تو انقدر حقیر بشی 

که نه ازش ازدواج بخوای نه دوستی بخوای نه مهربونی و دلسوزی بخوای 

فقط همین که تو مجازی یه اکانت بذاره که حس کنی از حالش باخبری و برای دل تنگیت یه کوچولو مسکن باشه... 

همینم طرف اجازه نده!!!  حققق داری یا نه اونننن کاااملا بی مسئولیته نسبت به تو و تو میدونی و احساست و این مشکل توعه؟!) 

ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...

نه حق نداری.ادم حق انتخاب داره دیگه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
نه حق نداری.ادم حق انتخاب داره دیگه

اگه بهش چندین بار گفته باشی نمیتونم بیخبری ازت رو تاب بیارم و صادقانه التماسشم کرده باشی حتی از سر انسانیت هم حق با من نیست؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بهش چندین بار گفته باشی نمیتونم بیخبری ازت رو تاب بیارم و صادقانه التماسشم کرده باشی حتی از سر ا ...

عزیزم متوجه احساسی که داری هستم ولی این بودن با اون و حرف زدن حتی کم فقط وابستگی تو رو بیشتر میکنه و جدا کردن و سخت تر

در کل آدما حق دارن انتخاب کنن با کی ارتباط برقرار کنن و به زور نمیشه مجبور به کاریشون کرد بحث انسانیت و این چیزا هم نیست اصلا

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
عزیزم متوجه احساسی که داری هستم ولی این بودن با اون و حرف زدن حتی کم فقط وابستگی تو رو بیشتر میکنه و ...

ممنوتونم بابت درکتون

دقیقا همینو گفت

منم صدبار بهش گفتم از کدوم معتادی یه دفعه مواد رو میگیرن. 

بگذریم... 

راستی من همیشه شعری که تو امضاتون هست رو میخونم🥲و بهش باور دارم

ممنوتونم بابت درکتوندقیقا همینو گفتمنم صدبار بهش گفتم از کدوم معتادی یه دفعه مواد رو میگیرن. بگذریم. ...

🤍برای منم پیش اومده ولی گذشت بالاخره برای تو هم میگذره 

🤍برای منم پیش اومده ولی گذشت بالاخره برای تو هم میگذره

آخ🥲🥲🥲یه سوال بپرسم؟  کلا این یه چیز کلیه و همشون همینن؟ یعنی هرگز نباید بهشون اعتراف کرد؟ 

آخ🥲🥲🥲یه سوال بپرسم؟ کلا این یه چیز کلیه و همشون همینن؟ یعنی هرگز نباید بهشون اعتراف کرد؟

بهتره بذاری مرد اعتراف کنه حداقلش اینه آدم از نه شنیدن بعدش ضربه نمیخوره ولی مطمئنم بالاخره آدم خودتو پیدا میکنی یه روز 

بهتره بذاری مرد اعتراف کنه حداقلش اینه آدم از نه شنیدن بعدش ضربه نمیخوره ولی مطمئنم بالاخره آدم خودت ...

قطعا😔💔و اونم سرررششش میاد حالا با هرکی هر دختری اونشو کار ندارم اما مطمئنم

التماس میکنه 

غرورشو میشکنه 

و حوابی نمیگیره

راستی 

به نظرتون هیچچچچ وقت حتی یکبار دیگم تلاش نکنم؟ 

قطعا😔💔و اونم سرررششش میاد حالا با هرکی هر دختری اونشو کار ندارم اما مطمئنمالتماس میکنه غرورشو میشک ...

اون گناهی نکرده که سرش بیاد.نه عزیز علاقه زوری نمیشه که 

فکرتو مشغول نگه دار به خودت برس کلاس باشگاه کتاب تا از سرت بیوفته

اون گناهی نکرده که سرش بیاد.نه عزیز علاقه زوری نمیشه که فکرتو مشغول نگه دار به خودت برس کلاس باشگاه ...

اون بی تفاوتی کرد