2777
2789

سن خوبیه الان هر راهی رو بری دراخر چه زود یا دیر به نتیجه می رسی هم ذهنت بازه هم عاقلتری

دنبال هدفت که بری افسرگیت خوب میشه نگرانش نباش

فقط به چی علاقه داری یا خودت فکر می کنی تو چی موفق میشی؟؟

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چه درسی موفق تر بودی؟؟یا سرکلاس بهش علاقه داشتی

و بعد اینکه کارهای هنری مهارتی که تا حالا داشتی و بهت ذوق می داد چیا بودن؟؟؟

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

تو چه درسی موفق تر بودی؟؟یا سرکلاس بهش علاقه داشتیو بعد اینکه کارهای هنری مهارتی که تا حالا داشتی و ...

والا خیاطی رفتم خوب نبود 

بعد تو درسم خوب بودم تا کلاس دهم

سلام آبجی این سوالا رو دیپ سیک داده برای شناخت 

چند سوال برای شروع:

وقتی وقت آزاد داری، معمولاً چه کاری انجام می‌دهی؟ (مثلاً کتاب می‌خوانی، ورزش می‌کنی، یا چیزهای جدید یاد می‌گیری؟)

آیا موضوع یا فعالیتی هست که همیشه کنجکاو شده‌ای بیشتر درباره‌اش بدانی؟ (مثلاً فناوری، روانشناسی، هنر، علم و...)

در چه موقعیت‌هایی دیگران از تو تعریف می‌کنند؟ (مثلاً تحلیل خوب مسائل، خلاقیت، کمک به دیگران و...)

اگر یک مهارت را همین امروز بتوانی فوراً یاد بگیری، آن چیست و چرا؟

آخرین باری که کاملاً غرق انجام کاری شدی و گذر زمان را فراموش کردی، چه کاری انجام می‌دادی؟