2777
2789
کاظمینی رو یه سری رفتمبه سفارش یکی از شهر دیگه اومدمخداییش هیچی سرش نمیشه هیچیییییییییییییتازه به هم ...

من نمیشناختم توی چند تا از همین تاپیک ها برخوردم که از ایشون تعریف کرده بودن من خودم هم یزد نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاظمینی رو یه سری رفتمبه سفارش یکی از شهر دیگه اومدمخداییش هیچی سرش نمیشه هیچیییییییییییییتازه به هم ...

برای دیابت باید کلیه رو تقویت کرد مثلا گردو و زنیان با هم ، وقتی کلیه ضعیف بشه این اتفاق میفته شال پشمی ببندن از جنس پشم شتر اگه باشه خیلی بهتره 

برای دیابت باید کلیه رو تقویت کرد مثلا گردو و زنیان با هم ، وقتی کلیه ضعیف بشه این اتفاق میفته شال پ ...

حرف گوش نمیکنه 

خیلی بی کله اس

یه سری داروی سنتی خورد خیلی بهتر شد 

عاشق سرخ کردنی هاس

حرف گوش نمیکنه خیلی بی کله اسیه سری داروی سنتی خورد خیلی بهتر شد عاشق سرخ کردنی هاس

سرخ کردنی رو من خودم مثلا بخوام استفاده کنم از روغن شحم یا دنبه یا ارده کنجد استفاده میکنم ولی خب بعضیا دوست ندارن دیابت اخه سرخ کردنی ها باعث بیشتر شدن مواد زاید میشه در بدن و کلیه نمیتونه تصفیه کنه تا خودمون نخوایم اتفاقی نمیفته کاش قدر سلامتیمون رو بیشتر بدونیم 

سرخ کردنی رو من خودم مثلا بخوام استفاده کنم از روغن شحم یا دنبه یا ارده کنجد استفاده میکنم ولی خب بع ...

فقط روغن نباتی

اونم فراوون

ننش یادشون داده

من رفتم خونه ماردشوهرم اشکنه درست کرده بود

بع قاعده یه بند انگشت روش روغن بود 

حرف گوش نمیکنه خیلی بی کله اسیه سری داروی سنتی خورد خیلی بهتر شد عاشق سرخ کردنی هاس

روغن های بیرون غیر از مشتقات نفتی چیزی نیستن ، یه ذره قیر جایی ریخته باشه مثلا رو ماشین با این روغن ها راحت پاک میشه 

فقط روغن نباتیاونم فراوونننش یادشون دادهمن رفتم خونه ماردشوهرم اشکنه درست کرده بودبع قاعده یه بند ان ...

اره راست میگی یخورده سخته تغییر عادت هایی که قبلا توی خانواده هاشون بوده 

دور از جونشون ولی خب سلامتی خیلی باارزشه تا از دست نده ادم متوجه نمیشه ایشالا خودت همیشه سلامت باشی ...

حالیش نی

میشینه شیرینی میخوره 

ورزش اصلا 

تا حرف هم میزنه

میگه تو چشمت به لقمه منه 

منم بیخیال شدم