2777
2789
عنوان

وام ودیعه

44 بازدید | 5 پست

برای وام ودیعه باید حتما متاهل باشی؟یعنی همسر یا نانزد چیزی باید داشته باشیم؟میخوام وام بگیرم گفتن کد ملی ینفر سوری بزنم اگر بزنم بعدها به عنوان همسرم شناخته نمیشه؟؟چون مجردم

برنامه بسیار عالی هست و واقعا خودم میدونم به راحتی میشه ازش پول در بیارید در ضمن حتما برای ثبت نام از این کد استفاده کنید f310513055 تا۱۰۵هزار تومان پول بیاد تو حسابتون همون موقع🤑🤑💰💰💰 خودم باورم نمیشد ولی حتما امتحان کنید تا متوجه شید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنامه بسیار عالی هست و واقعا خودم میدونم به راحتی میشه ازش پول در بیارید در ضمن حتما برای ثبت نام ا ...

چ برنامه ای ؟

نزدی ک 😶

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

برنامه بسیار عالی هست و واقعا خودم میدونم به راحتی میشه ازش پول در بیارید در ضمن حتما برای ثبت نام ا ...

میلی رو نصب کردی؟

اونم پول میده 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

عزیزم کی ب شما گفته کد ملی صوری بزنی حله؟!!! کلی مدرک شناسایی ازت میگیرن، استعلام ثبت احوال، استعلام کد پستی، استعلام مدرک شغلی وام گیرنده، گواهی کسر اقساط ضامن ها، یک برگ چک از وام گیرنده، یک چک از هر کدوم ضامنین جدا جدا، کلی مراحل و استعلام داره، مگه کشکه😅