2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود قرص چاق نمی کنه.  شاید تاثیراتش باعث چاقی بشه. 

چون استرس و اضطراب کم می کنه و خواب زیادتر می کنه. 

از طرفی اضطراب که کم بشه اشتها بهتر می شه و نرمال غذای می خوری! 

حالا اگه طرف به جای تحرک و ورزش کردن بری سمت خوابیدن های زیاد خوب معلومه چاق می شی!  

آخه خود اضطراب و استرس باعث می شه نتونی یه جا بند بشی و مدام در حال بی قراری و حرکت هستی

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بخدا خیلی ضرر داره به مرورانگاردندونات خودبه خود خورد میشه من هم مامانم میخوره هم خالم بااینکه هنوز۵ ...

اتفاقا به خاطر قرص نیست.  اون استرس و اضطراب محیط بدن اسیدی می کنه و دندون ها زودتر خراب می شه. وگرنه من چند سال پروپرانول می خوردم فقط یه دندون پر کرده دارم و دندون هام نسبت به اطرافیان خیلی سالم‌تر هست

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

اره خیلی خواب اوره برا من فک کردم خودش چاق میکنه ادمو

سعی کن نخوری من خودم بعد طلاقم واسه تپش قلبم میخوردم خیلی معتادشون شده بودم وواقعا دیدم دندونام داره خراب میشه ازیه طرفم اگه نمیخوردم کارم به بیمارستان میکشید ازتپش قلب شدید.هرچی نخوری بهتره

تپش قلب و استرس داشتم

ببین شما اگه بهداشت دهان و دندان رعایت کنی. مطمئن باش دندون هات سالم می مونه. 

اون استرس و اضطراب زیاد از حد کل بدن نابود می کنه موها رو سفید می کنه اعصاب ضعیف می کنه و ... 

یه تجربه از من داشته باش برو یه کلاس ورزشی ثبت نام کن طوری که بدوی و قلبت به تپش دربیاد  هم جلوی همه استرس هات به طور طبیعی گرفته می شه هم بدنت خوش فرم و قوی می کنه تم روحیه ات بالا می بره.  شنیدی می گن یه چیز خیر کثیر هست. همون ورزش هست  زودتر از زمان مورد نیاز هم دکتر قرص هات قطع می کنه! حالا بخواهی بشینی تو خونه مدام در مورد عوارض قرص ها سرچ کنی هم اضطرابت بالاتر می ره هم وسواس فکری هم به مشکلاتت اضافه می شه! 

تپش قلب و استرس داشتمببین شما اگه بهداشت دهان و دندان رعایت کنی. مطمئن باش دندون هات سالم می مونه. ا ...

اراده کنم پس ورزشی رو شروع کنم ،ایشالا استرسم از ریشه درمان شه بدون پرانول،دکترم گفت هروقت بدون قرص استرست از بین رفت،لرزش هم از بین میره،اما یمدتم ورزش میکردم ناامید شدم نتیجه خاصی ندیدم ازش،دوباره رفتم سراغ قرص متاسفانه

اراده کنم پس ورزشی رو شروع کنم ،ایشالا استرسم از ریشه درمان شه بدون پرانول،دکترم گفت هروقت بدون قرص ...

قرص استفاده کن ولی ورزش رو هم شروع کن،  ورزش باعث می شه روند درمان خیلی سریع تر بره جلو.  مثلا اگه قرار بوده ۶ ماه دارو درمانی داشته باشی با ورزش این دوران به دو ماه کاهش پیدا می کنه!