2777
2789
عنوان

پسرمو چه متخصص ببرم به نظرتون

78 بازدید | 9 پست

دوماهه بدون علایم دیگه سرفه خلط دار عمیق داره گاهاهم بینیش میاد

متخصص کودکان بردم متخصص عفونی بردم متخصص ریه بردم

داروی حساسیت انتی بیوتیک اسپری دادن بهترنشده

نمیدونم الان ببرم متخصص الرژی یا ببرم گوش حلق بینی

دیشب یه مطالبی خوندم میگم شاید سینوزیت باشه

لوزه هاش یکم بزرگه ولی نه زیاد

بینیش با سرم شستشو تمیزمیکنم خلط سبز میادولی گلوش قرقرع میکنه خلط نمیاد ازخودشم میپرسم جاییت درد میکنه میگه نه

علایم سینوزیت کودکان میدونید چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوش حلق بینیگرفتگی بینی ۱۰ روزه یا بیتشرورم بینی و چشمتب بی حالیسرفه مداوم خصوصا شبترشحات زرد یا سبز ...

فقط ترشحات سبز بینی داره گاها ابریزش خیلی کم هوای سردخوردنی

وسرفه خلط دار شدید ولی کم توخواب نداره 

بقیه علایم گفتید نداره

فقط ترشحات سبز بینی داره گاها ابریزش خیلی کم هوای سردخوردنیوسرفه خلط دار شدید ولی کم توخواب نداره بق ...

سرفه صبحا بعد بیدار شدن بیشتره؟

احتمال سینوزیت رد نمیشه ولی کم میشه

شاید حساسیت به هوای سرد باشه که مخاط بینی رو درکیر میکنه و نوعی الرژی 

متخصص گوش حلق بینی مراجعه کنید

سرفه صبحا بعد بیدار شدن بیشتره؟احتمال سینوزیت رد نمیشه ولی کم میشهشاید حساسیت به هوای سرد باشه که مخ ...

سرفه هاش بعد بیداری هست مثلا چند ساعت بعد بیدارشدن

مثلا میبینی تا ساعت سه ظهر سرفه نکرده 

بیشتر بعد غذا خوردن سرفه میکنه زیادنیست تعدادش شاید هر یکی دوساعت دوتا سرفه بکنه ولی خلط دار هست انگار سینش یه عالمه چرک داره 

الان هوا گرم شده بازم سرفه داره

دیروز رفیتیم بیرون شب بادخورد ابریزش بینی اومد فوری هم خوب شد

سرفه هاش بعد بیداری هست مثلا چند ساعت بعد بیدارشدنمثلا میبینی تا ساعت سه ظهر سرفه نکرده بیشتر بعد غذ ...

از دستگاه بخور استفاده کنید

همچنان هم میگم متخصص کوش حلق بینی باید برین

اینکه هوای گرم تاثیری در بهبودی نداشته یعنی احتمال الرژی کم و اینکه به باد سرد واکنش داده هم نشون آلرژی هم سینوزیت

قطعیتی در صحبت های من نیست باید معاینه حضوری انحام بشه

متخصص گوش حلق بینی