2777
2789
عنوان

درددل

56 بازدید | 8 پست

من خیلی مراعات شوهرمو میکردم تو خرج کزدن.میگم مستاجریم.نداریم.فلان.اما اون همیشه حرجای کوچیک میکرد برای خودش...پوتین۴تومنی.بره ماساژ و فلان...دیروز بچم مریض بود...حتی ماهی یه کیلو گوشت میگقتم بگیره.به بدبختی غذا میپختم.دیروز بش میکم برو دو سه کیلو کوشت بگیر کباب کنم براش.میدونستم پول دارع.رفته تو قصابی زنگ زده یک کیلو بسه؟!گفتم خودت میدونی...لورده گوشتو میبینم همش رو کوشته😁میگه کیلویی۷۰۰بودا‌.با اقاعه دوست شدم۵۹۰داد.

بهش گفتم ببر پس بده.یا گوشت خپب بگیر.یا بریز جلو گریه.من با شه کیلورو گوشت چیکا کنم؟!کمتر بگیر ولی خوب بگیر...ازونور دیدم رفته پاور بانک خریده برای خودش۱۵۰۰

خیلی سوختم...مامانم میگه چرا مجبورش کزدی بره فردا پس بده.گقتم چون حقشه.باید همین کارو کنم.وگزنه ادم نمیشه.کارم بد بود؟اخه منی که الان نیاز دارم به گوشت.سه کیلو روگوشتو چیکا کنم.بعدشم میخاس گرونتر بخره ولی پاوربانک نخره.پاور میخایم چیکار اخه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی احتیاجات اولیه شمارو نمیخره پول اضافه میاره خرج بیخودی میکنه باهاش صحبت کن و بگو دست از این ولخ ...

خیلی بهش میگم اصن متوجه نمیشه.کار خودشو میکنه همیشه

برا گوشت چرخ کرده از گوشت استفاده کن. برا بچتون هم کوبیده درست کنید. دفعه بعد هم به شوهرتون تاکید کنید فلان قسمت رو بخر. مثلا ماهیچه .ولی دل شوهرتون رو نشکنید. بزارین دلش بهتون خوش باشه. که صبر روز های سختی تون رو فراموش نکنه