بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکیش اینه که سنشون به هم نمیخوره دختر عمم ۲۰و اون ۳۶ تا جایی که میدونم شاید عمم دلیل های دیگه ای هم داشته باشه نمیدونم ولی من حتی جرأت نمیکنم بگم از یکی خوشم میاد یا دوسش دارم و این خیلی بده
یکیش اینه که سنشون به هم نمیخوره دختر عمم ۲۰و اون ۳۶ تا جایی که میدونم شاید عمم دلیل های دیگه ای هم ...
کم کم جرات پیدا میکنی عشق بهت این جرأتو میده نگران نباش....عزیزم عشق عاقلانه درسته گاهی توهم عشق داریم بعد از یه مدتی هم میفهمیم عشق نبوده جوگیری بوده شاید عشق هم دختر عمت هم اینجوری باشه. دقیقاً یه مورد مشابه مورد دختر عمت دیدم، ۴ سال بعد از ازدواج کاری با هم کردند که آدم با دشمنشم نمیکنه چه برسه با عشقش
ای هر که هستی لحظهای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰
آره یه سال خورده با هم در ارتباط بودن ولی عمم وقتی فهمید گوشیو ازش گرفت و چندماهی هست با هم حرف نزدن ...
امیدوارم اگه فکر عمت درسته این شخص از ذهن دختر عمت بره بیرون و یه فرد مناسب جایگزین بشه اگرم دختر عمت اشتباه نمیکنه و با اون خوشبخت میشه دل عمت نرم شه. منم اول ازدواجم خانوادم راضی نبودن گفتم مسئولیت زندگیمو میپذیرم و خانواده م هم قبول کردن.
ای هر که هستی لحظهای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰