2777
2789
عنوان

ازدواج

195 بازدید | 10 پست

یادش بخیر مامان دوستم می‌گفت با چشم باز انتخاب و ازدواج کن با چشم بسته ادامه بده و زندگی کن.

خب دروغ چرا ،عشق نذاشت اولیو رعایت کنم اما دومی رو رعایت کردم.. چقدر درسته،چقدر تعیین کننده ست، چقدر تاثیرگذاره.

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

ولی اونایی که یکیو خیلی دوس دارن و هیچ وقت بهشون نمیرسن😮‍💨😔

الهی... خیلی سخته ،هیچ وقت از ذهن آدم نمیرن حتی اگر بهترین همسر دنیا وارد زندگیت بشه. دقیقاً زندگی دوست من،😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی... خیلی سخته ،هیچ وقت از ذهن آدم نمیرن حتی اگر بهترین همسر دنیا وارد زندگیت بشه. دقیقاً زندگی د ...

خیلی دلم برای خودمو دختر عمم ی بزرگم میسوزه چون مطمئنم هیچوقت به عشقمون نمیرسیم من و اون طرف هر دو راضیم ولی خانواده ها نه که با هم ازدواج کنیم

❤️🎀

خیلی دلم برای خودمو دختر عمم ی بزرگم میسوزه چون مطمئنم هیچوقت به عشقمون نمیرسیم من و اون طرف هر دو ر ...

می‌تونم بپرسم دلیل مخالفت خانواده‌هاتون چیه؟؟

می‌تونم بپرسم دلیل مخالفت خانواده‌هاتون چیه؟؟

یکیش اینه که سنشون به هم نمیخوره دختر عمم ۲۰و اون ۳۶ تا جایی که میدونم شاید عمم دلیل های دیگه ای هم داشته باشه نمیدونم ولی من حتی جرأت نمیکنم بگم از یکی خوشم میاد یا دوسش دارم و این خیلی بده

❤️🎀

یکیش اینه که سنشون به هم نمیخوره دختر عمم ۲۰و اون ۳۶ تا جایی که میدونم شاید عمم دلیل های دیگه ای هم ...

کم کم جرات پیدا می‌کنی عشق بهت این جرأتو میده نگران نباش....عزیزم عشق عاقلانه  درسته گاهی توهم عشق داریم بعد از یه مدتی هم می‌فهمیم عشق نبوده جوگیری بوده شاید عشق هم دختر عمت هم اینجوری باشه. دقیقاً یه مورد مشابه مورد دختر عمت دیدم، ۴ سال بعد از ازدواج کاری با هم کردند که آدم با دشمنشم نمی‌کنه چه برسه با عشقش

ولی دوساله دختر عمم نمیتونه بهش فکر نکنه

باهاش در ارتباطه؟؟ببین اگر ارتباط ندارن یه موجود خیالی ازش ساخته که اون موجودو دوست داره,نه طرفو.

باهاش در ارتباطه؟؟ببین اگر ارتباط ندارن یه موجود خیالی ازش ساخته که اون موجودو دوست داره,نه طرفو.

آره یه سال خورده با هم در ارتباط بودن ولی عمم وقتی فهمید گوشیو ازش گرفت و چندماهی هست با هم حرف نزدن خیلی کم به ندرت پیش میاد همدیگر رو ببينن 

❤️🎀

آره یه سال خورده با هم در ارتباط بودن ولی عمم وقتی فهمید گوشیو ازش گرفت و چندماهی هست با هم حرف نزدن ...

امیدوارم اگه فکر عمت درسته این شخص از ذهن دختر عمت بره بیرون و یه فرد مناسب جایگزین بشه اگرم دختر عمت اشتباه نمی‌کنه و با اون خوشبخت میشه دل عمت نرم شه. منم اول ازدواجم خانوادم راضی نبودن گفتم مسئولیت زندگیمو می‌پذیرم و خانواده م  هم قبول کردن.