2777
2789
عنوان

رشدکنیم

81 بازدید | 4 پست

کاش بلد بودیم برای همه یه نسخه واحد نپیچیم اشتباهه تو سن پایین ازدواج کردن.. 

تحصیلات دانشگاهی خیلی مهم‌تر از آشپزی و خونه داریه..

جلوی خانواده شوهر وایسا بدونن با کی طرفن.

کوتاه نیا..

باید با خانواده شوهر سرد و رسمی برخورد کرد ..

یه دونه بچه بسه و.......

بابا آدم با آدم فرق می‌کنه.روح با جسم فرق می‌کنه .رشد روح متفاوت از رشد جسمم. توی کلینیک‌ها قد ووزن  اندازه می‌گیرند اما روحو با روح مقایسه نمی‌کنند.

راه عرفان می‌تونه یه شبه طی شه بعضی از آدم‌ها توی مدت کم به یه جایی می‌رسند که بعضی دیگه عمراً برسن. با یه تجربه و نگرش شخصی زندگیا رو قضاوت نکنیم.

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

بشدت موافقم ....شیطان داره کاری با ادمها میکنه که همه مثل هم و همه از یه قانون پیروی کنن ، اون قانون هم سرد و بی عاطفه بودن و خودخواهیه .....

ادمها یادشون رفته همین تفاوت هایت که دنیارو قشنگ کرده و ما میتونیم درس بگیریم و رشد کنیم

بشدت موافقم ....شیطان داره کاری با ادمها میکنه که همه مثل هم و همه از یه قانون پیروی کنن ، اون قانون ...

ممنونم عزیزم از درکت فقط اینا نیستا بدتر از اینام هست می.دونی ،دلم می‌سوزه قبلاً یه بچه گم می‌شد ۴۰ نفر پیدا می‌شدن ی‌خواستن خانوادشو پیدا کنن الان جلوی چشم چند نفر میان طلای دختر مردم، مادر مردم ،زن مردم با خشونت می‌دزدند هیچکسم کاری نداره. بابایی میاد کنار خیابون بچه‌شو انقدر می‌زنه تا می‌میره همه تماشاچین. اینا وحشتناکه خطرناکه.داریم از انسانیت فاصله می‌گیریم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشو قبول دارم بجز یکیهیچی و هیچکس نمی تونه منو قانع کنه ازدواج سن پایین خوبهنظر شخصی خودمه تو حلق ک ...

نمی‌خوام بهت تحمیل کنم اما یه دختری که تو روستا بزرگ شده مهارت‌هایی که اونجا یاد گرفته رو با یه دختری که تو شهر مامانش بردتش مدرسه باباش آوردتش مقایسه کن به نظرت واقعاً سن می‌تونه وجه اشتراک این دوتا باشه