2777
2789
عنوان

ازدواج با خانمی که بچه داره

1982 بازدید | 84 پست

به نظرتون اگر با کسی ازدواج کنم که فرزند داره، میتونه به فرزند من هم محبت کنه یا بین اونا فرق میزاره. من که صبح تا شب خونه نیستم و مدیریت خونه با خانم خونه است. چطوری متوجه بشم که اون خانم زیر قولش نمیزنه و عدالت و انصاف رو رعایت میکنه؟!

چند تا بچه 

دخترن یا پسر

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته فهمیدنش ،مگه واقعا خانم خوش قلب و خداترسی باشه که فرق نزاره

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

اگر زن باوجدانی باشه آره میتونه دل یه زن دریای محبته خیلی راحت میتونه به بچه شماهم محبت و رسیدگی کنه اما اگر حسود و بدجنس باشه اوضاع از اینی هم که هست بدتر میشه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸