شوهرم یه اشغال ب تمام معناس از اونور مادرم سرطان سینه گرفت و عمل اینا شد الان خوبه ولی دکتر گف استرس براش سمه و اگه استرس ناراحتی بکشه ممکنه بیماریش برگرده دوسدارم از این زندگی برم و گورمو گم کنم ولی بخاطر مامانم میترسم..کلا وضعیت خونوادمم خوب نیس همه از دم بی پولیم ..بابامم معتاده..الانم شوهرم معتاد از اب در اومده ..شوهرم از اوناس تو فامیل فک میکنن وای چ مرد فوق العاده ایه! پولدارم هست … ولی واقعا مرد خوبی برا زندگی نیست قشنگ دارم تلف میشم خدایا خسته شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با این شرایطی که میگی طلاق هم بگیری میری پیش یه پدر معتاد
چه فرقی داره پس؟
تازه میگی پولداره حداقل از پولش استفاده میکنی اینجا
۰۹۶۴۰۰ و ۱۴۸۰ مشاوره رایگان
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
کاملاً تو شرایط گیر کردی، نه راه پس داری نه پیش. الان اولویت مامانته، چون استرس واسش خطرناکه. پس فعلاً سکوت کن، ولی بیصدا واسه خودت یه راه دررو بساز. یه پولی جمع کن، یه کاری دستوپا کن، کمکم آماده شو بزنی بیرون. به هیچکس هم چیزی نگو تا وقتش برسه. فعلاً نقش بازی کن، ولی تهش برو واسه نجات خودت.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .