2777
2789
عنوان

پسرم جیش کرد تو گلدون

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 60 پست
عززززیز دلم خدا برات حفظش کنه شیرین زبونِ قند و نبات رو 🥰 پسر من میگه شوشول 🤪 فقط مشکلم اینه که در ...

ممنون عزیزم خدا پسر شمارم حفظ کنه و سلامت نگهش داره💓😘 اره پسر من یهو تو مغازه ایم میبینم رفته در مغازه کنار جوب کشیده پایین داره ابیاری میکنه مردمم نگاش میکنن میخندن دیگه چیکارشون کنیم پسر همینه دیگه 😂 حالا اونشب میگه ابجی چرا لولول نداره 😂 ابجیشم میبینه این اینجوری سرپا هرجا گیر بیاره جیش میکنه اونروز اصرار میکرد منم میخوام مثل داداش جیش کنم میگفتم بابا تو جیش کنی کلا پاهات جیشی میشه نمیشه ک مالع تو  خلاصه مکافاتی داریم 😂

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
ممنون عزیزم خدا پسر شمارم حفظ کنه و سلامت نگهش داره💓😘 اره پسر من یهو تو مغازه ایم میبینم رفته در م ...

قربونت بشم مرسی خدا خودت رو برای بچه های گلت حفظ کنه انقدر که خوش قلبی 😘🙌🏻الهییییی واقعا درکت میکنم 🤝🏻 خدا دخترت رو بهت ببخشه چه با مزه 🤭😂 برای من همین یدونست ولی دردسرهاش اندازه چندتاست🤣 هنوز از می می شیر میخوره خرس گنده 🤦🏻‍♀️😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت بشم مرسی خدا خودت رو برای بچه های گلت حفظ کنه انقدر که خوش قلبی 😘🙌🏻الهییییی واقعا درکت میک ...

عزیزم خدا ببخشه بهت . لطف داری ممنون . 🌹💕 منم پسرم مرداد میره ۳ سالگی تا الان شیر میخورد مگه ولم میکرد یعنی همه چی کوفتم شده بود همش در حال مکیدن 

تازه ی هفته گرفتم از شیر . 

طفلک گلت. 😂😂😂😂

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

عزیزم خدا ببخشه بهت . لطف داری ممنون . 🌹💕 منم پسرم مرداد میره ۳ سالگی تا الان شیر میخورد مگه ولم م ...

الهی پس هم سن هستن😍 منم پسرم سوم مرداد میشه سه سالش 🤭 من راستش چون جدا شدم و طفلکی چند بار پدرش سعی کرد ببرتش پیش خودش که از من دور باشه، وابستس بهم و اضطراب جدایی داره واسه همین مشاور بهم گفت اصلا عجله نکن حتی تا چهار سال هم هر جای دنیا باشی میگن اوکیع ولی عجله کنی ضربه روحیش هیچ وقت ممکنه خوب نشه🥲 برای همین دلم نمیاد و میدم بهش ولی باید یواش یواش کم کنم

الهی پس هم سن هستن😍 منم پسرم سوم مرداد میشه سه سالش 🤭 من راستش چون جدا شدم و طفلکی چند بار پدرش سع ...

عه چ جالب پسر من ۲۷ مرداد . هی خواهر بچه منم ی ماه باباش از من دورش کرد شیر میخورد ۱۸ ماهش بود حیوونکی بچم اذیت شد برای همین از دلم نمیومد بهش میدادم میگفتم ی ماه دور بوده ازم نخورده شیر بعد از اون دوباره گرفتم باز شروع کرد منم دلم نمیومد ولی الان دیگه واقعا خودمم اذیت میشدم همه ام میگفتن نده ضرره بدتر براش . از اشتهام افتاده بود . عزیزم خدا بهترینهارو برای خودتو پسرت رقم بزنه .ببوسش❤️😍 . اسمش چیه ؟؟؟

عه چ جالب پسر من ۲۷ مرداد . هی خواهر بچه منم ی ماه باباش از من دورش کرد شیر میخورد ۱۸ ماهش بود حیوون ...

قربونت برم تو چقدر مثل منی پس🫂 الهییی بگردم اره برای بچه کوچیک سخته و متاسفانه یادش میمونه. بچه من هنوزم من نباشم سمت باباهه نمیره😔 شما کاره خوبی کردی وقتی اذیت میشدی و خود بچه هم امادگیشو داشته . من پسرم خیلی میترسه از نبودن من کنارش مدام وسط بازی و کارتون دیدنش میاد چک میکنه دور و برش باشم و جایی نرفته باشم.پیش هیچ کس هم نمیمونه حتی بخاطرش از کارم هم بیرون اومدم، چون مهد هم دیگه نمیموند انقدر گریه میکنه خودشو میکوبه این ور اون ور 😔 غیر از ان فقط با می می میخوابه و بیدار میشه،نصفه شب هم یکی دوبار بیدار میشه باز میخواد ، تو دهنش نباشه اصلا خواب نداره انگار . طی روز هم چند بار هی میاد میگه مامان می می بده، بهش هم ندم از گریه خودشو میکشه یه سری میخواستم بگیرم تا دم حمله تشنج رفت که بردمش مشاور کودک، دیگه میترسم بخدا🥲 

قربونت برم تو چقدر مثل منی پس🫂 الهییی بگردم اره برای بچه کوچیک سخته و متاسفانه یادش میمونه. بچه من ...

من نتم قطع شد اون موقع برق رفت🤦🏻‍♀️🤭فدات بشم تو هم از طرف من گل پسرت رو ببوس💕 اسمش نوآ هست.

قربونت برم تو چقدر مثل منی پس🫂 الهییی بگردم اره برای بچه کوچیک سخته و متاسفانه یادش میمونه. بچه من ...

الاهی عزیزم خدا برات نگه داره . پسر منم همینجوری بود وسط خواب هی بیدار میشد میمکید یا موقع غذا خوردن یا کار خونه کردن هی داد میزد گریه میکرد ممه ممه خیلی کوفتم کرده بود همه چیو دستو پامو گرفته بود پسر منم همینجوریه وسط بازی هی سرک میکشه بهم میگه بیا پیشم بشین یا ظرف میشورم میاد میچسبه ب پام یا موقع غذا درست کردن باید بزارمش رو کابینت کنارم باشه .‌از شیر بگیریش یکم اذیت شدنت کمتر میشه میدونم خیلی سخته بچه خیلی وابسته باشه . انشالله بزرگ میشه مرد میشه خستگیهاتو از تنت بیرون میکنه نگا میکنی بهش افتخار میکنی . ❤️🌹🥰

الاهی عزیزم خدا برات نگه داره . پسر منم همینجوری بود وسط خواب هی بیدار میشد میمکید یا موقع غذا خوردن ...

قربونت بشم همچنین گل پسر و گل دختر خودت 😘💕اره ایشالا یکم اوضاع زندگیم بهم ریختست ، ایشالا اوکی بشه وضعمون حتما میگیرمش از شیر