2777
2789
عنوان

پسرم جیش کرد تو گلدون

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 60 پست
چقد با حرص جواب دادی جواب نمیدادی نمیگفتیم لالی کسی ازت نظر نخواست تورو میبرم دسشویی رنگ انگشتی را ب ...

بنده خداحرف بدی نزدگفت طوری بازی کن انگارهم سن وسالش هستی ودرموردرنگ انگشتی بیشتربچه هاتوابن سن رنگبازیودوست دارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد با حرص جواب دادی جواب نمیدادی نمیگفتیم لالی کسی ازت نظر نخواست تورو میبرم دسشویی رنگ انگشتی را ب ...

اسی داره میگه طوری بازی کن باهاش که انگار خودتم بچه ای یعنی مثل بچه ها باهاش بازی کن چرا یهو عصبی میشی🤣🤣🤣

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

😂 وای واقعا اخه خیلی بد نوشته هرکی بخونه میگه انگار یجور داره توهین میکنع

😂این بچه هم حتما سر گلا اینطوری باهاش بالا گرفتی رفته دلشو سر گلات خالی کرده 😂😂😂

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

اسی داره میگه طوری بازی کن باهاش که انگار خودتم بچه ای یعنی مثل بچه ها باهاش بازی کن چرا یهو عصبی می ...

اخه بد نوشته بود مفهومو خوب نرسوند خوندم یجور دیگه متوجه شدم 😂

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
بنده خداحرف بدی نزدگفت طوری بازی کن انگارهم سن وسالش هستی ودرموردرنگ انگشتی بیشتربچه هاتوابن سن رنگب ...

اره اخه بد منظورشو رسوند منم بد متوجه شدم 

چیزی نگفت بنده خدا، راهنماییت کرد که با بچه دوسال باید چطور بازی کنی، منظورش این بود از بازی هایی که ...

اره میگم بد نوشته بود منم متوجه نشدم منظورشو 

تایم حساسیهخیلی باهاش بازی کن انگار خودتم دو سالتهتو دستشویی بساط اب بازی و رنگ انگشتی راه بتدازین خ ...

عزیزم من متوجه منظور شما نشدم فکر کردم داری مسخره میکنی ناراحت شدم اونجوری گفتم 

پسر من هم دو ماه دیگه میره تو سه سال، دقیقا امروز دیدم رفته بالکن توی گلدون جیش میکنه😐 منو دید گفت ...

ی بلبل کوچولو دارن اسیرمون کردن 😂 البته پسر من میگه لولول ....

ی بلبل کوچولو دارن اسیرمون کردن 😂 البته پسر من میگه لولول ....

عززززیز دلم خدا برات حفظش کنه شیرین زبونِ قند و نبات رو 🥰 پسر من میگه شوشول 🤪 فقط مشکلم اینه که در فضاهای باز خلوت و یا سرسبز نمیشه تنهاش گذاشت چون در میاره بیرون و  اقدام به آبیاری میکنه 🥴😂