2777
2789
عنوان

پسرم جیش کرد تو گلدون

1100 بازدید | 60 پست

من ندیدم خودش اومد گف مامان جیش کردم تو گل میدونه حساسم ب گلام عمدا اینجوری میکنه یا میره میکنع امشبم ک جیش کرد همیشه خودش میره جیش داشتنی جیش میکنع نمیدونم چرا یهپ اینجوری کرد . بنظرتون گلم خراب میشه یسالع پرورشش دادم دوسشون دارم گلامو خب ؟؟؟ خراب میشه گلم یا نه ؟؟؟ بعد پسرم چرا اینکارو کرد از لجم اخه من ک نگاش نمیکردم بخواد لجمو در بیاره یا ی شیطنت بوده کرده ؟؟؟

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواسته ببینه چی میشه

شاید از بین نره گلت مگه چقد جیش داشته؟

واکنش ژانر وحشت نشون نده که بدتر میشه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خدا کنه . گفتم شاید ریششو بسوزونه

ن فک نکنم اخه مگه کود نمبریزن پا‌گلدون اینم کود مایع😁

میخوای برا احتیاط تو چت جی پی تی بپرس

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

دوسالشه پسرم

تایم حساسیه

خیلی باهاش بازی کن انگار خودتم دو سالته

تو دستشویی بساط اب بازی و رنگ انگشتی راه بتدازین 

خدا بهتون صبر بده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خواسته ببینه چی میشهشاید از بین نره گلت مگه چقد جیش داشته؟واکنش ژانر وحشت نشون نده که بدتر میشه

راستش از حرکتش خندم گرفته بود اخه همیشه گلامو میکنه واکنشم خیلی تنده میگم نکن دعواش میکنم 

بستگی ب گلش داره اگه خاک اسیدی میپسنده فک نکنم چیزی بشه ولی خاک قلیایی حتما خراب میشه

یکم اب بریز تا با اب از زیر گلدون خارج بشه بعد گلدون بزار جایی ک افتاب بگیره ک اب اضافه ریشه رو خراب نکنه

راستش از حرکتش خندم گرفته بود اخه همیشه گلامو میکنه واکنشم خیلی تنده میگم نکن دعواش میکنم

پس بخاطر همین می خواد جلب توجه کنه

سوراخ دعارو پیدا کرده :)))

والا من یادمه سه سالم که بود تو گلدونمون جیش کردم گل خشک شد مجبور شدن بندازنش دور🚶🏼‍♀️

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

تایم حساسیهخیلی باهاش بازی کن انگار خودتم دو سالتهتو دستشویی بساط اب بازی و رنگ انگشتی راه بتدازین خ ...

چقد با حرص جواب دادی جواب نمیدادی نمیگفتیم لالی کسی ازت نظر نخواست تورو میبرم دسشویی رنگ انگشتی را بندازی برای خودت بی شخصیت تو چند سالته انقد شعور نداری