2777
2789
عنوان

بی توجهی

54 بازدید | 6 پست

سلام وقت همگی بخیر خانما 

من چن ساله نامزدم ، اوایل خوب بودیم و بعدها افتضاح شد رابطمون ، الآنم باز سعی کردیم اوکی بشیم و طلاق نگیریم 

چیزی که منو اذیت می‌کنه اینه که اصلا وقت نمیزاه از اول اینجوری بود فک میکردم درست میشه و درکش میکردم 

ولی بد تر شده بعضی از اخلاقاش مثلا در طول روز اصلااا زنگ نمیزنه و اگه منم زنگ نزنم مقصر منم 

مامانشم همیشه منو مقصر میکنه ، بعضی وقتا شده که یه ماه باهم بیرون نرفتیم ،اینم بگم ماشین هم داره خودش نمیاد که بریم من واقعا دیگه کم آوردم 

التماسش میکنم بریم مشاور میگه من نیاز ندارم اگه خودت لازم داری برو 

اینو فقط من نمی‌گم اطرافیانش هم میگن من از اون خیلی خوش رفتار و بادرک تر هستم ، من واقعا براش کم نمیرارم ولی همچنان مامانش و نامزدم دنبال بهونه هستن همه چیو بندازن گردن من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفیق، اگه این وضعیت چند ساله ادامه داره و اون حتی تلاش نکرده، بهتره دست از این فکر بکشی که درست میشه. تو باید اول خودت و ارزش‌ت رو ببینی، نه اینکه فقط صبر کنی و توی یه رابطه‌ی یک‌طرفه باشی. مامانش هم هیچی معلومه جز طرف اون نمی‌گیره. کم آوردی یعنی باید جدی‌تر فک کنی به ادامه یا قطع کردن این داستان.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

التماسش میکنم بریم مشاور میگه من نیاز ندارم اگه خودت لازم داری برو اینو فقط من نمی‌گم اطرافیانش هم م ...

مشاور بدون پارتنر بری بهت راهکار میده اگه ببینه نمیتونی تحمل کنی بهت میگه این آدم اینه نمیخواد هم تغییر کنه و توام اگه نمیتونی جدا شی بهت مشاوره میده که تحملت رو ببری بالا

باهاش صحبت کن نه تند خیلی نرم و با شوخی مثلا بگو عزیزم حس نمیکنی توجهت بهم کمتر شده؟ با این کارت انرژی منم برا توجه میگیری و اینا یا اینم اضافه کن که آره تو چون همیشه آدمی هستی که همیشه حواست جمعه و ازت بعید میدونستم حسش کردم 

ینی هر خصوصیتی که تو خودش دوست داره از اون استفاده کن تحریکش کنی