2789

میدونم خیلی حس بدی به آدم میده ❤️‍🩹 من توی این شرایط زندگی کردم و میدونم خیلی سخته و چقدر حس ناکافی بودن میده

اگه شرایطشو داری برو تراپی ✨

پادکست ایمان سرورپور فکر میکنم اسمش منظومه شخصیه،و پادکست جافکری اپیزودهای سهیل رضایی رو پیشنهاد میدم 

🍓✨

میدونم خیلی حس بدی به آدم میده ❤️‍🩹 من توی این شرایط زندگی کردم و میدونم خیلی سخته و چقدر حس ناکافی ...

من یه خصوصیتی دارم که افتضاحه و مطمئنم توی اکثر اشخاص هست،اگه توی جمع یا دورهمیی که یک فردی از من بدش میاد، یا باهام مخالفه،یا یکبار بهم تیکه انداخته باشه یا با خودم یا یکی از اعضای خانوادم خصومتی داشته باشه قرار بگیرم کاملااااااا بی اعتماد بنفسم، تپق میزنم،احساس ناامنی میکنم، از جمع فاصله میگیرم، حالم بد میشه و کاملا بهم میریزم و تا ساعتها بعد از اون دورهمی بهش فکر میکنم و حالم بده

سوال من اینه که چطور میشه اصلاحش کرد؟ کتابی چیزی، چون بهرحال ما ادمایی هستین که قرار نیست توسط همهههه دوست داشته بشیم،دلم میخواد مثل ترانه توی عشق ابدی بشم،همونقدر بی تفاوت نسبت به هیتراش، اگه وسط جمله ای بوده که داشته حرف میزده یهو همه ایگنورش کنن باز هم ادامه میده، میخوام پررو باشم اما نمیدونم چجوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو سراغ کتابای ساده مثل «آدم‌ها رو دوست داشته باش، خودتو هم» یا پادکستای کوتاه روانشناسی که توی اپلیکیشن‌ها هست. به خودت بگو دوست نداشتن عادیه، همه رو نمی‌شه دوست داشت یا دوست داشت. خودتو به همون آدم‌هایی که دوسِت دارن بچسب، وقتت و انرژی‌تو براشون بذار. از دقت کردن زیاد به نظر بقیه دست بردار، اینطوری راحت‌تر می‌شی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

برو سراغ کتابای ساده مثل «آدم‌ها رو دوست داشته باش، خودتو هم» یا پادکستای کوتاه روانشناسی که توی اپل ...

ممنونم بابت حرفای قشنگت،میشه اسم پادکست ها یا نویسنده کتاب رو هم بهم بگی لطفا؟ 

من یه خصوصیتی دارم که افتضاحه و مطمئنم توی اکثر اشخاص هست،اگه توی جمع یا دورهمیی که یک فردی از من بد ...

وقتی خودتو دوست داشته باشی ،وقتی که اونقدددر به خودت اعتماد داشته باشی وقتی که شک نداشته باشی به خودت هیچ نظر یا حرفی تو رو بهم نمیریزه

🍓✨