2777
2789
عنوان

شوهر کردن

172 بازدید | 16 پست

آقا من اصلا خوشم نمیاد از ازدواج دوست ندارم شوهر کنم ولی تا ابد ام نمیتونم خونه مامانم بمونم

من تازه ۱۸ سالم شده مامانم هی حرفشو میندازه اعصاب منو خورد میکنه من کسیو دوست ندارم که بخوام باهاش ازدواج کنم 

ازدواج مسئولیت زیاد داره بدبختیه هرچقدر که سنم داره میره بالاتر بیشتر میترسم کاش منم یه خانواده حمایتگر داشتم میموندم ور دلشون من واقعا از ازدواج خوشم نمیاد چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ما سینه سوخته ها ب تو نصیحت 

صبر کن همه چیز به وقت خودش اتفاق بیفته 

عجله نکن هنوز راه طولانی داری ادمای زیادی میان و میرن و تو تا ادمارو بشناسی کلی مونده هنوز

بزار انتخابت از همه لحاظ درست باشه

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

از ما سینه سوخته ها ب تو نصیحت صبر کن همه چیز به وقت خودش اتفاق بیفته عجله نکن هنوز راه طولانی داری ...

دقیقا خودمم نمیخوام عجله کنم

ولی کلا مشکل من اینه اصلا از ازدواج خوشم نمیاد 

دو خط اولت دقیقا حرف منهخانوادم دوس دارن ازدواج کنم ولی گیر نمیدن۲۴ سالمه

خوش به حالت هعی باز حداقل تا ۲۴ سالگی چیزی نگفتن من حالا دوماه دیگه میرم ۱۸ و مامانم شروع کرده

حالا با کیی؟ یه پسر ۳۲ ساله که نه خونه داره نه ماشین دل داره من برم به اون 

اونم چراااا؟ چون پسر پاکیه

ولم کن بابا

دقیقا چطوری خوششون میاد من خیلی بدم میاد

بخدا

نظر یه اقایی رو خوندم 

میگفت در اکثر موارد خانوما با کسی ازدواج میکنن که دوستش ندارن هیچ حسی هم بهش ندارن بخاطر حرف خانواده و موقعیت مالی بهتر و ... 

یک عدد چپی 

خوش به حالت هعی باز حداقل تا ۲۴ سالگی چیزی نگفتن من حالا دوماه دیگه میرم ۱۸ و مامانم شروع کردهحالا ب ...

ولش کن گوش نکن، اکثرا دوس دارن بچه ازدواج کنه حالا با هر کی

این مورد همه چی ام داشته باشه به دردت نمیخوره سنش خیلی زیاده

دقیقا خودمم نمیخوام عجله کنمولی کلا مشکل من اینه اصلا از ازدواج خوشم نمیاد

الان اینو میگی طبیعیه تو این سن همچین حسی 

منم دلم نمیخواس برخلاف دوستام ازدواجی نبودم 

الان من متاهلم و یه بچه دارم اونا هنوز مجردن و شاغل😐😂

ازدواجم سنتی و اجباری بود و راضی نیستم

کلا مخالف ازدواج تو این شرایط جامعه ام ک هیشکی ب هیشکی وفادار نیس حتی

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...