2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

همش چک کن لک بینی نداشته باشی مگه دکتر نمیری؟؟؟؟؟ مگه سونو ندادی؟

معمولا بارداری اول بخصوص کسایی که لاغر بودن چون شکم میخواد جا باز کنه و بچه رشد میکنه کمر و شکم درد بخصوص کلیه درد میگیری اما بازم چک کن از دوران حاملگی بخاطر این چیزا متنفرم

شکمتو ماساژ بده با روغن زیتون

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

همش چک کن لک بینی نداشته باشی مگه دکتر نمیری؟؟؟؟؟ مگه سونو ندادی؟معمولا بارداری اول بخصوص کسایی که ل ...

رفتم امروز صب علائم نداشتم بهش نگفتم دیگه‌.‌.

یکم دیابتی بالاس میتونه از اون باشه

سنو ۶ هفتگی دادم برا قلب

تورم لاغر نبودم

تیر میکشه انگار بالای نافم سمت راست

رفتم امروز صب علائم نداشتم بهش نگفتم دیگه‌.‌.یکم دیابتی بالاس میتونه از اون باشهسنو ۶ هفتگی دادم برا ...

بخاطر دیابت ک نیست ربطی نداره قند و شیرینی نخور زیاد خدایی نکرده دیابت بارداری بگیری خوب نمیشی هیچوقت

حالا فردا به دکترت بگو ضرر نداره ک من اینجور بودم استراحت مطلق شدم گفت بچه پایینه دور از جون شما

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه