یه مانتو ساحلی خریدم قهوهای رنگ ساده است فقط سر آستین و سینهاش کمی پولک زرد داره نمیدونم تهران اومدنی اینو بپوشم یا نه من توی شهر ساحلیام ميترسم ضایع باشه شلوارم زیرش پا میکنم
تهرانیارو نمیدونم ولی چیزی که تصور کردم رو نه تو شهر خودمون نمیپوشم با شلوار ک ساحلی کلا بد میشه
وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ساحلي میپوشیم ولی خب بستگی ب مدل لباس داره و این ک اگر بلده شلوار جذب بپوش از زیرش تا جایی ک مانتوت هست شلوارتو بده بالا اگر محدودیت نداری ک از زیرش شلوار معلوم نباشه ، ولی بازم هرجور ک دلت میخواد لباس بپوش ب حرف کسی توجه نکن