2777
2789

من همیشه از هرچیزی تو ظاهر ترسیدم سرم امد ولی هیچوقت فکر نمیکردم جوش بدن سرم بیاد

خدایا چرا باهام اینکارو میکنی

ساعد دست و بازو و شونه تا روی قفسه سینه ام یه عالمه دون دون جوشای قرمز زدم

چرا؟

یکماه پیش اینا موبر یا همون نوره زدم که تو تاپیکمم گفته بودم که بخاطر رفتن آی خیلی زیاد رو بدنم موند و بعدش هرکاری میکردم پاک نمیشد

ممکنه دلیلش موبر باشه؟من دیگه طاقت جوش و لک رو بدنمو ندارم حالم بده کاش بمیرم

توروخدا بگید چکار کنم یه راهکار بدید

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

گفتم شاید زیگیلی چیزی زدی😐

وای ببین وحشتناک بازوهای پر شده قرمز دون دون وای میخوام بمیرم

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ببین وحشتناک بازوهای پر شده قرمز دون دون وای میخوام بمیرم

منم اینجور بودم تازه خوب شدم

شامپو بدن استفاده میکردم نگو بدنم حساسیت داره به شامپو بدن منم دیگه صابون میزنم خوب شده

‌‌

منم اینجور بودم تازه خوب شدمشامپو بدن استفاده میکردم نگو بدنم حساسیت داره به شامپو بدن منم دیگه صابو ...

بنظرت از موبر بوده؟آخه مال دوهفته پیش شاید حتی بیشتر بود چرا الان اینطوری شدم

بنظرت از موبر بوده؟آخه مال دوهفته پیش شاید حتی بیشتر بود چرا الان اینطوری شدم

اره بخاطر نمونه.سودای بدنت ریخته بیرون.دست کاریشون نکن هیچ کاری نکن فقط بزار بگذره خوب میشن جاشونم نمیمونه

اره بخاطر نمونه.سودای بدنت ریخته بیرون.دست کاریشون نکن هیچ کاری نکن فقط بزار بگذره خوب میشن جاشونم ن ...

دیر گفتی😐😂با اینکه میدونستم جاش میمونه هی فشار دادم و با ناخن کندم ولی دیگه دست نمیزنم

آخه همون یکماه پیش باید برون ریزی میداشت ولی الان یهو این همه آخه

اونموقع فقط چندتا دون دون بالای ساعدم زد

نه فکر نکنم من موبر از چندماهه پیش هم بمونه میزنم ولی جوش نمیزنم

ن ن رو بدنم مدت زیادی موند،تو تاپیک غلط املایی هس نوشته بودم آب رفته بود