2777
2789
نه تنبلی شدید دارم شاید 6-7 ماه یبار بشم اونم اگ شوک هورمونی بدن بهم با امپولتازگیا به اونم مقاوم شد ...

وااااای 

من دوهفته دیر بشم از پا درد میمیرم

خواهر تو دیر ب دیر میشی پا درد نمیگیری؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبلی نداری ؟من قبلا ۵الی ۶روزه بود بعد زایمان دوم تنبلی گرفتم الان به دو سه روزه

دقیقا ۱۵ روز پیش سونو بودم

تنبلی ندارم ولی یه کیست خیلی کوچیک دارم که دکتر گفت پیزه خاصی نیست که بخوام بهت دارو بدم

ینی میتونه دلیلش همین باشه؟؟

خب هنوز ادامه دارهبرای منم دو روز اخر قطع و وصل میشه

😂😂ارهه مثه‌اینکه‌بدنم ریخته‌بهم

اخه همیشه تا روز اخر خونریزی داشتم ولی کم بود ن اینکه اصلا نباشهه

شایدم چون دو روز اول خیلیی خون ریزی داشتم این دو روز اخر اینجوری شد

اینم ممکنه باشه

وااااای من دوهفته دیر بشم از پا درد میمیرمخواهر تو دیر ب دیر میشی پا درد نمیگیری؟؟

چرا نشم

پادرد کمردرد میکشتم رسمااا

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

من سه روزه ام 

مشکل خاصی تا بحال نداشتم مثل اینکه عادیه ولی تو میخوای مطمين شی با یه پزشک مشورت کن 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

پرولاکتینم‌رو گفت ۲۶ اعهازمایش‌هام جلومه ولی واقعا چیزی ازشون‌نمیفهمم

اشکال نداره ولشون کن به خودت استرس نده برا پرولاکتین قرص کابرلین داده؟ برای بارداری زود اقدام کن انشاءالله زود جواب بگیری

اشکال نداره ولشون کن به خودت استرس نده برا پرولاکتین قرص کابرلین داده؟ برای بارداری زود اقدام کن انش ...

ن گفت پرولاکتین اوکیه نیاز ب دارو نداری

خواهر ۶ ماهه اقدامم و خبری نیست☺️💔