2777
2789

سلام من دخترم شب ساعت یازده دوازده که میخوابه دیگه تا فردا ظهر همون ساعت خوابه، به نظرتون شیرخشک چقدر و چه موقع باید بهش بدم؟احساس میکنم روش خودم اشتباهه چون قبل از خواب بهش میدم و شش صبح و دیگه ظهر که بیدار شد بهش صبحانه یا غذا میدم.نظر شما چیه؟

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗

خوب درستش همینه

دختر من ۱۶ ماهشه ولی من اصلا واسه شیر بیدارش نمیکنم

یبار آخر شب میخوره و میخواله

گاهی اوقات شش صبح بیدار میشه  میخواد

گاهی هم نه

میخوابه تا ده صبح بعد بیدار میشه و صبحانه میخوره

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب درستش همینه دختر من ۱۶ ماهشه ولی من اصلا واسه شیر بیدارش نمیکنم یبار آخر شب میخوره و میخواله ...

آخه من دخترم ۱۰ کیلوئه میگم شاید بخاطر همینه و باید فواصل شیر خوردنشو کمتر کنم توی خواب و بیشتر بدم

بنظر من که وزنش هم خوبه

بچه تو این سن دیگه هر وقت گرسنه بشه خودش بیدار میشه

اگه میخواین وزنش بره بالا باید غذاهاش رو مقوی کنید

گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند
بنظر من که وزنش هم خوبه بچه تو این سن دیگه هر وقت گرسنه بشه خودش بیدار میشه اگه میخواین وزنش بره ب ...

غذاهاش مقویه ماهیچه قلم مغزیجات کره شیره انگور همه چیز میدم بهش و خداروشکر غذا دوست داره ولی خب اون مقداری که ما انتظار داریم نمیخوره

بنظر من که وزنش هم خوبه بچه تو این سن دیگه هر وقت گرسنه بشه خودش بیدار میشه اگه میخواین وزنش بره ب ...

ممنون که به تاپیکم اومدی.وزن نی نی شما چقدره؟