2777
2789
عنوان

بودن همسرتون تو زندگیتون عادی شده اگر شده بعد چند سال

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 100 پست
شوهرم تو بیمارستان خصوصی بستریم کرد فک کنم بخاطر اون بود که اونجوری حواسشون بهم بود خواهر شوهر منم س ...

دیوانه بود اون مردگ 

ن من بیمارستان نظامیا بود خب

ولی کل زنای بخش با نوزاد تازه دنیا اومده بدست تماشام میکردن راهرو. جیغای زایمان رو نامردا نمیبردن بلوک نبردن نبردن تا اینکه بند ناف اومد قلبم بریده شد باهاش 

حتی اتاق سرک میشکیدن میگفتن چته

ی زن اتاق بغلی هم اومد میگه مرده اومده بیرونش کنید گفتم چ دل سنگی بچم مرده تو مادری؟؟؟شکمش ۹ ماه بود چقد دلم شکست نذاشت همسرم ی لیوان اب بده قیامت کرد جابجام کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خدا بخواد دو هفته دیگه میرم ازمایش سقط رو انجام بدم اگه مشکلی نداشته باشم میتونم اقدام کنم

چند وقت گذشته پریودت مرتب شد؟من پریود نشدم  هنوز بیشرفا معطل کورتاژ بودم تف تو روشون حیف محبور بودم برم پیششون ۱۸ اردیبهشت کورتاز شدم

۱۰ فرودین ۳شب زایمان

چند وقت گذشته پریودت مرتب شد؟من پریود نشدم هنوز بیشرفا معطل کورتاژ بودم تف تو روشون حیف محبور بودم ...

راستش دوبار پریود شدم که یکیش 10اردیبهشت یکیشم امروز پنج روز زودتر شدم حس میکنم مرتب نیست

منم 20اسفند سقط کردم

ای خدااااره شکمم یکم بزرگ شده بود خط افتاده به شکمم حتی عکس هم گرفتم میگن برو کرم بزن خط های شکمت بر ...

شکم منم نگم برات همش قرمز وخط خطی😭😭😭😭از شکمم متنفرم کاش میشد عکسمو با لباس بارداری ببینی ای خدا... نصیب دشمن نکن داغ فرزند