2777
2789
عنوان

بودن همسرتون تو زندگیتون عادی شده اگر شده بعد چند سال

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 100 پست
چون ندیدمش یکم شرایطم بهتره چون سن من پایینه حس میکردم نمیتونم تحمل کنم حتی تو سونو گرافی که رفته بو ...

من زایمان کردم دردش مهم نیس جونمو میدادم زنده بمونه فقط بعد ۴۰ روز راضی شد کورتاژم‌کنن بی وجدان ها ۵سانت بقایای جفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون ندیدمش یکم شرایطم بهتره چون سن من پایینه حس میکردم نمیتونم تحمل کنم حتی تو سونو گرافی که رفته بو ...

واسه انومالی رفتم همسرم انقد شوک بود گفت گریه نکن زندس دعوام کرد ک اره برای چی فا ل مردنشو میزدی نگاش میکردم ودلم میسوخت چقد افتاد رو پام گریه ومعذرت ک من باهات بد کردم ب درد وبلا افتادی مراقبت نبودم ازین حرفااا تا همین الان همش میگه ببخش

من زایمان کردم دردش مهم نیس جونمو میدادم زنده بمونه فقط بعد ۴۰ روز راضی شد کورتاژم‌کنن بی وجدان ها ۵ ...

وای فک کنم برای من ارام بخش زده بودند وسط زایمان خندم میگرف کلا بچه رو فراموش کرده بودم ولی بعدا که به خودم اومدم دیوونه شده بودم

خیلی بده من همیشه باهاش حرف میزدم دعا میکردم قران میخوندم اما خب

نگاه خانواده ها تو مطب سونو با شیونم تو مطب منو له کرد باترحم نگام میکردن وقتی پول سونو انومالی رو برگشت زدن قلبم تیکه تیکه شد پسرم😭

واسه انومالی رفتم همسرم انقد شوک بود گفت گریه نکن زندس دعوام کرد ک اره برای چی فا ل مردنشو میزدی نگا ...

وای اره دقیقا همسر منم میگف زندس اینا دروغ میگن حتی منو دوباره برد ی سونو دیگه دادم... هوف خدا

وای فک کنم برای من ارام بخش زده بودند وسط زایمان خندم میگرف کلا بچه رو فراموش کرده بودم ولی بعدا که ...

من التماس میکردم ارامبخش بدن میگفتن برید روانپزشک خدایا حکمتت رو شکر

من التماس میکردم ارامبخش بدن میگفتن برید روانپزشک خدایا حکمتت رو شکر

شوهرم تو بیمارستان خصوصی بستریم کرد فک کنم بخاطر اون بود که اونجوری حواسشون بهم بود خواهر شوهر منم سقط داشت میگف وقتی داشتم از درد جیغ میکشیدم حتی نظافت چی بیمارستان هم فوشم میداد که صداتو ببر😐

وای فک کنم برای من ارام بخش زده بودند وسط زایمان خندم میگرف کلا بچه رو فراموش کرده بودم ولی بعدا که ...

سبسمونی خریدی؟من برای دختر خریدم گفتن دختره بیسوادی لعنتی اونم ۱۶هفته  ک کامل بزرگه الت

زایمان کردم گفتم دخترم...

گفت بچت پسره شکستم....به معنای واقعی کمرم خم شد

که محمد جوادم رفت

فکرکرده بودم زینبه... داغم جندین برابر بدتر شد

سبسمونی خریدی؟من برای دختر خریدم گفتن دختره بیسوادی لعنتی اونم ۱۶هفته ک کامل بزرگه التزایمان کردم گ ...

ای خدااا

اره شکمم یکم بزرگ شده بود خط افتاده به شکمم حتی عکس هم گرفتم میگن برو کرم بزن خط های شکمت بره ولی خب چجوری یادگاری بچمو پاک کنم