2777
2789

اول بگم یه وقت سوءتفاهم نشه بگید همه تاپیک هات درباره خاستگاره ... خلاصه بگم من از پارسال یه خاستگار دارم این بنده خدا محل خودمون کار میکنه کارش تولیدی خیاطی یه خونه داره نزدیک ما ماشین داره همه چیش اوکیه ولی هنوز خودم نخواستم ببینمش که باهم آشنایی رو شروع کنیم واسطه خواسته که قرار بزاریم  37سالشه من ماه دیگه میرم 25 من قدم 155ایناس ریز نقشم مشکلم با این آقا اینه اونم قدش کوتاس شاید یکم از من بلند تر خانوادش شهرستانن هیچ کسو نداره تهران خیلی سردرگمم قیافشم معمولیه خیلی پسرونه نیست ولی من بهم 20اینا میخوره شرایطش خیلی بهتره خاستگارایی هست که قد بلند و خوشگلن ولی حتی پول رهن خونه ندارن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر اینجا میبینم به جزئیات مسخره اهمیت میدن

من فلان سانته قدم

پسره انقدره

باهاش رفت آمد کن

بیین چطوریه

اخلاق ش خوبه

خانواده داره

پایبنده

پاکه

کاری هست

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
قد و قیافه مهم نیست خانواده خوب .اخلاق درست شعور انسانیت زن رو کالا و ابزار نبینه خودشیفته نباشه دیک ...

خیلی پسره با عرضه ای خودش به همه جا رسیده بر عکس الانیا

ی قرار ملاقات بذار برو آشنا شدیناخلاقش ببین چطوره اونوقت نخواستی بهش بگوبه نظرم ی فرصت بده

اره حالا عکسشو فرستاده واسه مامانم تا ببینمش از نزدیک ببینم چی میشه

چقدر اینجا میبینم به جزئیات مسخره اهمیت میدنمن فلان سانته قدمپسره انقدرهباهاش رفت آمد کنبیین چطوریها ...

خانواده بی سر صدایی داره دورن ازش 

خیلی کاریه با عرضه