2777
2789
عنوان

آسیب دیدن🍁🍂

149 بازدید | 14 پست

هر قلبی که پاک باشد،

بیشتر اعتماد می کند،

بیشتر محبّت می کند،

بیشتر می بخشد...

و بیشتر آسیب می بیند...

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🌸

وعووووو مغرور چه کردی با این  دل نوشتت

تو تاپیک نمیذاری که کامنت بدیم تعریف وتمجید کنیم

الانم فقط از این راه میتونم پستی کامنتی برات بذاری یعنی فقط این راهو بلدم

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

وعووووو مغرور چه کردی با این دل نوشتتتو تاپیک نمیذاری که کامنت بدیم تعریف وتمجید کنیمالانم فقط از ا ...

مرسی 😁

اره تایپک قفل میکنم همیشه...

همین ک اینجا هم نظرتو میگی ممنونم:)))

کوردم:) 🦄🦋 ی دختر مغرور جذابم😌🤭

مرسی 😁اره تایپک قفل میکنم همیشه...همین ک اینجا هم نظرتو میگی ممنونم:)))

خواهش 

دبصاعتم در این حد هست از شما گفتن، از ما جان ودل شنیدن، از شما زنده بودن، از ما جون سپردن

سلام تاپیک حذف خیالت راحت

اینجا جایی نیست که آدم بخواد خودشو تغییر بده یا بخواد یکیو الگو قرار بده نه جایی هست که دل بدی و نه جایی هست که دل بشکنی اینحا از نظر من شیبه کمپ مهاجرین میمونه که یهمدت میای میمونی بعد بر میگردی به زندگی

خواستم بگم تو دنیای واقعی فقطو فقط خانواده مهمه در کنار خانواده بودن لذت بخشه حداقل برای من

هرچیزی کاری یه دورانی داره بعدش دیگه فایده نداره

امیدوارم سوتفاهمی از سمت من برات پیش نیومده باشه، اینجا جنبه فان داره هیچ چیز نمیتونه ثابت باشه

مراقب مهربانیات باش

چ قشنگ😁🌸

سلام تاپیک حدف شد الان دیگه میتونی با خیال راحت به فعالیت خودت ادامه بدی 

منم تا چند وقت دیگه برمیگردم به روال زندگی تو دنیای واقعی