2777
2789

کتابا رو نخونده البته شرایط خوندنشو نداشته الان خیلی استرس داره راهی نمی‌شناسید بتونه پاس شه؟

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

نمره میان ترم ندادن بهش؟

بهش میان ترم هشت داده باشن پاس شدن سخت نیست.

ندادن هم با مطالعه شب امتحان میشه نمره پاس گرفت

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمره میان ترم ندادن بهش؟بهش میان ترم هشت داده باشن پاس شدن سخت نیست.ندادن هم با مطالعه شب امتحان میش ...

چرا ۸ نمره داره

خخخخخخ استرس چرا استرس واسه ی یه چیز مهم آدم باید داشته باشه

آخه به هر حال امتحانه دیگه باید پاس شه تا برسه به مدرک

رشته ش چیه ؟نمونه سوال فقط نمونه سوال..از اینترنت سرچ کنه نمونه سوال درس فلان پیام نور..بخونه ..خیلی وقتا سوالا تکراری ان گاهی عینا یه نمونه سوال که خوندی دو میزارن جلوت

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
رشته ش چیه ؟نمونه سوال فقط نمونه سوال..از اینترنت سرچ کنه نمونه سوال درس فلان پیام نور..بخونه ..خیلی ...

حقوق میخونه ممنون عزیزم

مرسی عزیزم نمونه سوال؟؟

آره

اگه وقت داره جزوه بخونه اول خیلی بهتره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹