2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139680 بازدید | 906 پست
این حجم از وقاحت تو یه نفر بعیده، تاپیکو باور نکردم.

من بچم پسر بود خوب بعد از روزی که رفتم سونوگرافی  فهمیدن بچه من پسره هر چی من تو جمع بودم میگفتن خوبه بچه اول دختر باشه کسی که پسر میزاد هیچی بچه نداره آدم فقط با دختر زاییدن بچه دار میشه حالا کیا اینها رو میگفتن کسایی که معروفن به پسر دوستی یعنی کل فامیل و آشنا میدونن اینها چقدر پسر دوستن و براشون پسر و دختر داشتن مهمه که حتما پسر باشه 

ولی از جایی که انگار خدا اینو  آفریده منو زجر و شکنجه روحی روانی بده فقط میخواست حرص منو در بیاره اعصاب منو خورد کنه یعنی نمیدونم چه گناهی به درگاه خدا کردم که اینها با من اینجوری میکنن 

هر جا میرفتیم هر وقت منو میداد از خوبی های دختر داشتن و بدی های پسر داشتن میگفت 😭😭 من زن باردار بودم اینقدر حساس شده بودم از بچم بدم میومد

حتی الان با تکرار گفتنش هم حالم بد شد 😫😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجیم طول کشید تا باردار بشه بعدشم شوهرش میگفت فرق نمیکنه دختر پسر بعدش که رفتن سونو اومد گفت شیری ی ...

ببین همون شوهرش شش ماه دیگه چنان عاشق بچه بشه بیا ببین 

دختر یه کم بزرگ بشه چنان دل می‌بره از عالم و آدم که بیا و ببین

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
ببین همون شوهرش شش ماه دیگه چنان عاشق بچه بشه بیا ببین دختر یه کم بزرگ بشه چنان دل می‌بره از عالم و ...

شش ماه چیه حتی یک ماه دیگه شوهرش خودشو زیر پای بچش قربونی هم بکنه دیگه هیچ فایده ای نداره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز