2777
2789
عنوان

خیلی حسودیم میشه ب دخترایی که

206 بازدید | 6 پست

خیلی حسود میشه ب دخترایی ک برای ازدواج ذوق دارن 

برای بچه دارشدن ذوق دارن برای پوشیدن لباس عروس ذوق دارن من برا این چیزا نه ذوقی دارم نه برام جذابیتی داره...

ب نظرم زندگی کام همیناست ک ذوق همین چیزای کوچیک رو میکنن برنده ی زندگی همینان 

یا حسودیم میشه ب دخترایی ک دیوانه وار یه پسرو دوست دارن و عاشقشن من هیچ وقت این حسو درک نکردم چون خیلی همیشه منطقی فکر کردم 

یعنی کسی هست تو زندگیم ک دوسش داشته باشم اما منطقی دوسش دارم میدونم کارم درسته اما دلم میخواست بعضی حسا رو درک کنم....

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

عزیزم چرا یه جوری نوشتی انگار ذوق دختر به بودن پسر تو زندگیشه؟! 

یه دختر میتونه برا رنگ لاکش ذوق کنه برا لباس جدیدش ذوق کنه

یه دختر میتونه با اولین درامدش ذوق کنه 

یه دختر برا ذوق کردن نیاز به جنس مخالف نداره

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿
عزیزم چرا یه جوری نوشتی انگار ذوق دختر به بودن پسر تو زندگیشه؟! یه دختر میتونه برا رنگ لاکش ذوق کنه ...

خب من برا این چیزا ذوق دارم اما برا ازدواج ،بچه دار شدن ،لباس عروس و...ذوق ندارم برا همین هی دارم ازدواجمون عقب میندازم

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من برا این چیزا ذوق دارم اما برا ازدواج ،بچه دار شدن ،لباس عروس و...ذوق ندارم برا همین هی دارم از ...

فهمیدم چیز طبیعیه خب

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿
حسادتت به خاطر اینه که یه چیزایی رو نمی‌فهمی یا تجربه نمی‌کنی و این کاملاً طبیعیه. بعضی‌ها با عشق و ذوق زندگی می‌کنن، بعضی‌ها با منطق. این باعث نمی‌شه تو کمتر باشی یا زندگی‌ات ناقص باشه. فقط یه جور دیگه‌ای زندگی می‌کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!