2777
2789

بچه ها دلم میخواد ناخن و مژه بکارم تو تابستون الان به بابام گفتم گفت نه الان چجوری راضیش کنمممم😭😭😂😂😂😂😂😭😭 خیلی برام مهمه ایییییییی راهکار بدید لطفااااااااااا. لاک ژل هم دستگاه یو وی میخواد ؟چه کنم؟

البته اینم بگم که چسب ناخن قبلاً زدم بدطور حساسیت داشتم بهش ولی خببببب مژه رو می‌خوام و پدر گرامی بشدت مخالفت کرد اییشششششششش

۱۶ سالمه درسته کوچیکم برا اینکارا ولی خب همه همسنام میزارن.  در ضمن تابستون یه مهمونی داریم که دو سال از من کوچکتره نمیخوام از اون کم بیارمممممم مسخره ام نکنین لطفاً میدونم مسخره ای ولی خب😂😂

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

اشتباه شد. مسخره اس

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بزاری بعد بری نشونش بدی دعوات میکنه؟

بعد تو باید بهم جا بدی 😂😂. شوخی میکنم ولی آره چون گفت اصلا از فازش دربیا. مامانم مختلفه البته.  باید دهعوا راه بندازم تا راضی بشه حال ندارم😂😂

بذار بعد دیگه نمیتونه چیزی بگه. خودمم همینکارو کردم

نه آخه دعوام می‌کنه یه قولاییم بم داده کنسل میشن😂😂

بعد تو باید بهم جا بدی 😂😂. شوخی میکنم ولی آره چون گفت اصلا از فازش دربیا. مامانم مختلفه البته. با ...

ایبابا نمیدونم ولی اگع میبینی بخوای بحث کنی نتیجه بدی نداره و بعدش راضی میشن  انجام بده ولی خیلی گیرنده دعوا بد نشه دیگه 

به مژه کار و ناخن کار بگی یه جوری بزارن که مشخص نباشه خودشون میدونن چیکار کنن ولی در کل سعی کن انجام ...

ناخن اصلا هیچی ولی مژه میخوامممم

راستش خودم تنها بیرون نمیرم مامانمم نمی‌برم چون اونم مخالفه

گند زده میشه به ناخنت

ناخونت رو بلند کن

برو مژه کار درست حسابی

بگو سایز کوچیک و نرمال بزن

انگار ک ریمل زدم

یه چشمت رو اونجا ریمل بزن

ک با همون سایز و تراکم اونیکی رو بذاره

متوجه شه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ایبابا نمیدونم ولی اگع میبینی بخوای بحث کنی نتیجه بدی نداره و بعدش راضی میشن انجام بده ولی خیلی گیر ...

نمی‌دونم 😭😂😂

گند زده میشه به ناخنتناخونت رو بلند کنبرو مژه کار درست حسابیبگو سایز کوچیک و نرمال بزنانگار ک ریمل ز ...

ناخن هیچی ولی مژه چون مژه هام کم ان و کوتاه 

مژه دوست دارم پر باشه ولی خب کی من و ببره

به چسب ناخن حساسیت داشتم ینی به کاشتم حساسیت دارم؟

ناخن هیچی ولی مژه چون مژه هام کم ان و کوتاه مژه دوست دارم پر باشه ولی خب کی من و ببرهبه چسب ناخن حسا ...

سمت کاشت نرو

وایستا ببین ناخنت چقدر در میاد

زینک پلاس بخور مرتب

۱ روز در میون

یا مثلا ۲ هفته بخوز

۱ هفته نخور

اینطوری

برای مژه هم

خاله ایی کسی نیست باهاش بری بیرون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

سمت کاشت نرووایستا ببین ناخنت چقدر در میادزینک پلاس بخور مرتب۱ روز در میونیا مثلا ۲ هفته بخوز۱ هفته ...

نه خودم ناخنامو همیشه بلند میزارن لاک میزنم خوبه ولی حس میکنم چون مال خودمه و مثل بقیه کاشت نیس یه حس عقب ماندگی بهم دست میده...چی بگم. برای مژه حس میکنم چهره ام بهتر میشه و نمیخوام از اون مهمونمون کم بیارم 

نه همه گرفتار کاراشونن

نه خودم ناخنامو همیشه بلند میزارن لاک میزنم خوبه ولی حس میکنم چون مال خودمه و مثل بقیه کاشت نیس یه ح ...

خودت اجازه نمیدن بری بیرون؟؟

ک مستقیم بری ارایشگاه

بگی با فلانی دارم میرم ارایشگاه

اگر ن ک مادرت رو باید راضی کنی بری باهاش ارایشگاه

ولی خودت بری بهتره

برای ناخن هم

نه بابا من خودم الان لاک میزنم

یه مدت ژلیش میکردم

وای گند زده شد به ناخونم

بعد شما استقلال مالی نداری گلم !!

اون کاشت کلی هزینه ترمیمش هست هر ماه

پدرت یا مادرت یهو نده