2777
2789
نمیدونم میترسم رایتینگ موضوعی بدن نتونم بنویسم من انشا هم به زور مینویسم اون که دیگه هیچی😂

وای پارگراف نویسی چطور بنویسم من ذهنم تهیه 

بزور هلو هواریو بلدم ای خاکبرسر این معلمای بدردنخور مدرسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای پارگراف نویسی چطور بنویسم من ذهنم تهیه بزور هلو هواریو بلدم ای خاکبرسر این معلمای بدردنخور مدرسه

قیومی گفته درمورد خلیج فارس ،یه متن آماده هم داده ،میتونی اون رو حفظ بشی سر امتحان بنویسی

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
دیگه الان بحث مرگ و زندگیه

یعنی چی 

استرس نده 

ک میخوام تا صبح بخونم 

امروز حتی قرصای ضد استرس معدمو مصرف نکردم

گفتم بعد استرسم می‌ره شل میگیرم 

الان دارم از حالت تهوع میمیرم

رو گرامرا تسلط نداری؟حال ساده و اینا؟

هیچی یادم نیست😭😭😭

چیکار کنم الان چی بخونم اصلا چی مهمه دو روزه دارم عین چی میخونم که شب امتحان بیدار نمونم آخرش باید بیدار بمونم💔💔💔

کتاب رو کامل خوندی؟

نه هنوز درس اول و گرامرا موندن

گرامر چطور بخونم اصلا تصور وذهنیتی ندارم 

میشه لطف کنی یه توضیح کلی بهم بگی 

الان چندین ساعته خودمو حبس کردم تو اتاق بیرونو ندیدم دارم میخونم دیگه ترکیدم به اینجا پناه بردم میخوام باز برگردم بخونم

نه هنوز درس اول و گرامرا موندنگرامر چطور بخونم اصلا تصور وذهنیتی ندارم میشه لطف کنی یه توضیح کلی بهم ...

عزیزم قریشی یه فیلم داره همه زمانارو توش گفته به طور خلاصه بذار ببینم پیدا میکنم بهت بگم بری ببینی