2777
2789
عنوان

کاهش گلبول سفید خون

340 بازدید | 28 پست

من همیشه تعداد گلبول سفید خونم هشت هزار اینا بوده دو هفته بعد آزمایش رو تکرار کردم  این بار موقع آزمایش خون یه مقدار گلو درد بودم انگار چند روز بود سرماخورده بودم گلبول های سفید خونم شده بود ۶.۵۶ خیلی نگرانم چرا یهو کم شدن؟ اونم تو سرماخوردگی که باید بالا بره 

عزیزم من تاپیکاتو که دیدم به این نتیجه رسیدم که شما هیچیت نیست فقط اضطراب بیماری گرفتیمنم یه مدت دچا ...

می‌دونم ولی نمی‌دونم چیکار کنم حتی دارو آرامبخش هم میخورم ولی اثری نداره الآنم ساق پام درد می‌کنه و با توجه به آزمایش هام فکر میکنم سرطان خونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می‌دونم ولی نمی‌دونم چیکار کنم حتی دارو آرامبخش هم میخورم ولی اثری نداره الآنم ساق پام درد می‌کنه و ...

منم تازگیاآزمایش دادم هم گلبول قرمزم هم سفیدپایین بوددکترگفت یکم عفونت داری بخاطراون گلبول سفیدت اومده پایین 

خارش پوست دارم توی دستام شدید برای چک کردن مسائل داخلی

خارشت بخاطرحساسیته منم دارم طرف میشورم یادستم به گوجه میخوره یاچیزی بخورم حساسیت داشته باشم شروع به خارش میکنه طوری که زخم میشه

مامان من هم سرما می خورن پلاکتشون میاد پایین.

بابام هم پلاکتشون خیلی پایینه، دلیلش هم چربی کبد بوده. 

هرچیزی رو سریع به سرطان ربط نده عزیزم. البته من هم وسواس فکری شدید دارم و کاملا درکت می کنم. 

همین الان از ناراحتی و نگرانی اینکه بچه دزدی هست یا نیست، حالم خیلی بده شد و الان دراز کشیدم که شاید یه کم بهتر بشم

خارشت بخاطرحساسیته منم دارم طرف میشورم یادستم به گوجه میخوره یاچیزی بخورم حساسیت داشته باشم شروع به ...

آره ولی من نمی‌فهمم که با تماس با چیزی باشه مشکلم 

و اینکه وقتی شدید میشه کف پام هم هست 

می‌دونم ولی نمی‌دونم چیکار کنم حتی دارو آرامبخش هم میخورم ولی اثری نداره الآنم ساق پام درد می‌کنه و ...

هیچی نیست عزیزم

چون این اضطرابو داری همش فکر میکنی مریضی جدید داری بخاطر همین دردم میاد سراغت

من اخرش رفتم پیش روانپزشک قرص اسنترا داد دو ماهه خوب شدم 

( بدون تجویز پزشک مصرف نکن )