2777
2789
عنوان

مادر شوهر

190 بازدید | 21 پست

بچه ها دارم از دق میمیرم

بچع م من و مادرشوهرمو یه اندازه دوست داره من ایتقدر بهش محبت میکنم اینقدر بازی میکنم 

ولی من واقعا حسودیم میشه که اونو اندازع من دوست داشته باشه

مادر شوهرم اگه زن خوبی بود مشکلی نداشتم ولی خیلی با حرفاش اذیتم میکنه

منم میخوام از حسودی بمیرم که بچه م دوستش دارم

چطور به این حس غلبه کنم

چندسالشه

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک سال و. نیم

بزرگتر شه بیشتر وابسته خودت میشه

پسرخاهرشوهرمنم تا سه سالگی همین بود

باهم زندگی میکنین

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

بزرگتر شه بیشتر وابسته خودت میشهپسرخاهرشوهرمنم تا سه سالگی همین بودباهم زندگی میکنین

نه ولی هفته ای سه بار همو میبینیم

یعنی بعد سه سال مامانشو دوست داشت

منم این مشکل رو دارم  البته در اون حد مادذبزرگشو دوس نداره ولی خب باهاش خوبه. اوناهم سعی میکنن به بچم یاد بدن که به مادرشوهرم بگه مامانی😑 اگه اینکارو نمیکردن من با محبت بینشون مشکلی ندارم 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

قطعا بیشتر از من بهش محبت نکردهمن عاشق بچمم

درسته

هیچکس برا آدم مث مادر نمیشه

حرص نخور

یه خرده که بزرگتر شد بچه ت عقل رس شد میفهمه

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

منم این مشکل رو دارم البته در اون حد مادذبزرگشو دوس نداره ولی خب باهاش خوبه. اوناهم سعی میکنن به بچ ...

اه اینکارا چیه خداییش 

بچع من میره بغلش و بعد بغل من نمیاد اینقدرررر خوشحال میشه و میگع منو بیشتر از مامانش دوس داره

فقط میخوام بمیرم