2777
2789
عنوان

بکارت هایمن

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 62 پست
یعنی بکارتم از دست دادم ؟آخه ما ریسمون شب عروسی هست و برای فردا پاتختی دستمال میخوان

خون مرغ بزن به دستمال.

نگران چی هستی شوهرته خودشم زده پاره کرده حتما واسه اون شب هم یه فکری داره

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ازم خون اومد همین الان میترسم ک بکارت سالم باشه و دفعه بری کامل از بین بره فقط نمیتونم برم معای ...

درد سوزشی داری تموم شده

چقدر دنیای آدم زیباست .اگه خوب ببینه

نکن

یوقت حامله شدی چی؟

بعدم ارزشت میاد پایین پیش اون ادم وقتی بدون تعهد رابطه داشته باشی

اینو از یه ادم روشن فکر بشنو،به استرس و… نمیارزه بیشتر لذتش برا اونه وقتی انقد استرس و بار روانی براتو داره(اگه متوجه باشی)

بگو رفتم دکتر گفته سالمه

البته مطمینا با کامل از بین رفته یا اسیب دیده

واااای دستمال چیه بابا به شوعرت بگو به مادرت بگه من این رسمو انجام نمیدم

کلا فامیل مادری و پدرمون رسم دارن از خانواده داماد خانواده خودم بیشتر گیر میدن

بچه ها با اجازه استارتر یه سر به تاپیکم بزنین 

درود👋همون شیرین معروفم، شیرین زن آقامون خسرو، از دیار ارمنستانم و از خون ایران! یه روز یه ورپریده ای به اسم شاپور اومد و نقاشی منو کشید بعد از وجنات یکی از دوستاش به اسم خسرو برام تعریف کرد و من قند تودلم آب شد! چند وقت بعد اومد و به من گفت نقاشی منو به خسرو نشون داده و اونم دل به من باخته؛ الانم برام این انگشتر و نامه رو فرستاده و از من دعوت کرده تا به قصرش برم!. منم راه افتادم به سوی تیسفون(پایتخت ایران ساسانی) تا ببینم کیه این شاهزاده خوش سر و سیما که همه ازش تعریف میکنن. در همین حین خسرو عجول هم دلش طاقت نیاورده بود و راه افتاده بود سمت ارمنستان تا منو ببینه.من رفتم تیسفون ولی گفتن شاهزاده رفته ارمنستان پی شیرین نامی. اونم رفته بود ارمنستان به کاخ عمه من و فهمیده بود من اومدم تیسفون و زده به کاهدون!. عمه من "مهر بانو "ملکه و والی ارمنستان بود، برام خبر فرستاد تا خودمو برسونم چون شاهزاده خسرو قراره اونجا مدتی بمونه، منم دوباره راه افتادم تا بلکه زودتر ببینم این دلداده ی والازاده رو.(بقیه داستان داخل تاپیکم هست😉) 

بکارت دقیقا بیرون ترین قسمت واژن قرار داره حتی با دو سانت هم احتمال پارگی وجود داره

برو آزمایش بده که مدرک داشته باشی

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄