2777
2789
عنوان

قهر من با شوهرم

206 بازدید | 16 پست

من خیانت در حد چت دیدم ازش که گرذن هم نگرفت حالا 

بلاخره الان تقریبا ۵روز میگذره از اون شب شوهرم اون روزای اول کلی معذرت خواهی کرد ولی خبذگفتم حق طلاق و اینا بده نداد بلاخره من با مشاور هم حرف زدم اونم گفت دیگه طولش نده قهرو سعی کن رابطت ترمیم کنی و اینا ولی خب من دلم صاف نمیشه 

بیایین پست بعدم بقیش بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب خیلی سر سنگین بودم باهاش الانم اومد بغلم کرد منم پاشدم به بهونه قرص و دیگه نیومدم بخوابم منتطر موندم تا دستش بکشه از  بالش من اونم یکم منتظر موند بعد برگشت اونطرف یکم فکر کرد و الان خوایید 

بنظرتون من سخت میگیرم؟اخه خب مگه میشه به این زودی بخشید؟ 

به مشاورمیگفتی حرف زدن راحته

اره والا انگار اصلا مهم نبود گفت حالا بیشترم تلاش کن گفتم وقتی همسرم تلاش نمیکنه محبت نمیکنه گفت تو محبت کن تو تلاشتو بکن چون دوس داری زندگیتو 😐😐

خوب کردی

اخه خیلیا میگن کوتاه بیا دیگه ولی من هروقت کوتاه میام بعدش از خودم ناراحت میشم که له خودم ارزس ندادم انگار 

ولی دیگه چون قصد جدایی اینا ندارم و موندم میگم نکنه اونجور رفتار کنم اونم تو دلش بگه اره حق داستم اصلا به این خیانت کنم یا بخواد باهام لج بیوفته 

چت عاشقانه طولانی یا یه پیام به دختر پ-ولی

من فقط یه پیامش دیدم 

قبلش پاک کرده بودن 

بعدم همسرم گفت دوستس با روبیکای من  حرف میزد و به منم اونشب گفت بجای من جوابشو بده 😒دوستشم همه جوره گردن گرفت ولی من باور نکردم 

اخه خیلیا میگن کوتاه بیا دیگه ولی من هروقت کوتاه میام بعدش از خودم ناراحت میشم که له خودم ارزس ندادم ...

ب نظرم تا دلت صاف نشده،نزدیکش نشو تا حساب کار بیاد دستش

هرچی ناز کن تر باشی،بیشتر هوات دارن

ب نظرم تا دلت صاف نشده،نزدیکش نشو تا حساب کار بیاد دستشهرچی ناز کن تر باشی،بیشتر هوات دارن

اره دیگه حداقل به ۱۰روزی طول بکشه ۵ روز نشده کامل ببخشم و محبتش قبول کنم که نمیشه 

ولی میترسم یکمم طولش بدم دیگه همسرمم نیاد سمتم بد تر از خونه زندگی زده بشه 

محبت من نمبکنم ولی اینکه تون حرف میزنه جوابش ندم اینکه میاد سمتم همش پسش بزنم درسته؟

پس نزن شاید بقیه موافق نباشن ولی به نظرم نیاز جنسی برای مرد مهمه بیشتر از زن جوری که اعصاب و روانش بهم میریزه فقط محبت زیادی نکن فکر کنه چون خیانت کردم ترسیده بهم اهمیت میده